Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Isual

    veterán

    Sziasztok!

    Egy dilemma előtt állok, ezzel kapcsolatban kérdeznék párat.
    Jelenleg úgy néz ki, hogy megválok a PC-mtől és laptopra váltok költözés miatt, ahol nem lesz már hely külön íróasztalnak és PC-s asztalnak, így a kettőt valahogy egyben kéne megoldanom. :)

    Van egy Edifier HCS2330 2.1-es rendszerem és nem tudom mi legyen vele. A monitorom megtartom és otthon a laptopot azzal és vezeték nélküli perifériákkal használnám.
    Na már most Jack-kel a hangot nyilván ilyenkor kivezetném és bár nagyon szeretem az Edifier rendszert, eddig ASUS Xonar DX hangkártyára volt kötve, de mégis 2 satelit, erősítő, mélynymó, szóval "sok".
    Megfordult a fejemben így az, hogy azt eladnám.
    Ennek ma mennyi a reális értéke?
    Illetve milyen olyan 2.0-ás rendszert ajánlanátok laptophoz, ami nem lenne nagy visszalépés a Xonar-HCS2330 kombómhoz és nem foglal túl nagy helyet egy íróasztalon?
    Az összefoglalóban ajánlottak közül tetszik a Genius SP-HF1250B és a Thonet & Vander Vertrag is. Árban nem szeretnék túl sokat költeni, de ha van valami jó ajánlat, nyitott vagyok rá.

    Mit tanácsoltok? Maradjon az Edifier mert jó nekem az laptophoz is és oldjam meg a satelitek, erősítő és mélynyomó elhelyezését vagy van olyan 2.0-ás rendszer, amire érdemes lenne praktikai okok miatt átállni úgy, hogy a hangminőség nem romlik?

    Előre is köszönöm a segítséget! :R

    Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg

Új hozzászólás Aktív témák