Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Leafnshit

    tag

    Sziasztok szakik :)

    A segítségeteket szeretném kérni 2.0 választás ügyében! Egy Genius ötpontegyet (phuj) fogok lecserélni, úgyhogy talán újra felfedezhetem szeretett zenéim :D A szoba kb. 15 nm, és egyik sarkában van ilyen sarok iróasztalom, ezen lennének. A faltól ~20-25 centi hely van, úgyhogy méretben nem a legnagyobbakat néztem.. tudom jobb lenne több, de most így tudom megoldani. Majd új lakásban jobb lesz (hosszútávra tervezek :))) 30% zenehallgatás, 50% játék, 20% filmezésre lenne használva (de FPS-ekben ahol számít, hogy mi honnan jön fejhallgatót használok). A játék és a filmek miatt jó lenne akár még a kiemelt basszus is (talán mandható, hogy amúgy is enyhén "basshead" vagyok). Zene tekintetében ilyesmik lennének: This Will Destroy You (ebbe érdemes lehet 30 másodpercenként beletekerni, mert lassand e a végére nagyon felépül, Album Leaf, Of Monters and men, Daft Punk - Adagion for Tron, de időnként dupstep és komolyzene is.. tehát tudom így nem könnyű :) A keret nagyon max 50, de jobb lenne 30 körül. Forrást majd a hangfalak után fogok hozzávalót beszerezni. Nem a legneutrálabb hangzást, hanem inkább az olyan élvezetest keresem.

    Amiket néztem: Edifier R1600 plus/R1900T II - Előbbit hallottam, elég jól elhelyezve egy javított Xonar DS-en, és nagyon szép volt, csak nekem borzasztóan basszushiányos.. kicsit durvább dupstep számból a mélyek kb eltűntek. az 1900-jobb lehet ilyen szempontból picit?
    Kürbis - nem hallottam, csak láttam, hogy sokat van ajánlva, nem tudom, hogy milyen a többihez képest, vegyes kritikákat olvastam, szintén elég gyenge mélyekkel.
    Denon SC-M39, Denon SC-F109 - előbbi 30-ra van most leértékelve most e-digitalban, utóbbi a nagytestvére - ezeket meg tudom hallgatni, találtam kiállítva elvileg. Ezek aktívak?
    M-audio AV40 - sok helyen láttam ajánlva, legkisebb, de gondolom legpontosabb is.

    Melyikeken érdemel jobban gondolkozni/meghallgatni? Csodát nyilván nem várok ezen az árszinten, tudom, hogy kompromisszumköteles.

    A közeljövőben pedig valószínűleg akármelyik is lesz, jönne majd hozzá egy mélynyomó a sok film és játék miatt, nem tudom ez változtat e valamit (esetleg ha valaki ajánlana is egy egész korrektnek mondhatót ~30k körül, akkor tényleg versbe foglalnám a nevét :))

    Előre is köszönöm a segítséget!

    [ Szerkesztve ]

    HTC One M7

Új hozzászólás Aktív témák