Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kabel15

    aktív tag

    Sziasztok!

    Adott egy 2m x 3m es szoba és ide szeretnék egy minőségibb rendszert vásárolni.
    Zene hallgatás és filmezés lenne a fő szempont.
    Jelenleg egy Labtec 2.1 em van de ezt le szeretném cserélni mert az egyik hangfala már alig szól, + meg van törve a vezeték és ha nem jó szögben áll akkor egyáltalán nem szól. (De nem is ez a lényeg)
    Számítógépre lenne rákötve az új hangfal szett és így szeretnék filmezni.
    Egyenlőre 2.1 ben gondolkodok mivel az 5.1 hez kicsi lenne a szoba szerintem.
    Miket tudnátok ajánlani? Úgy kezdtem a keresgélést, hogy 20.000ft a max 3 nap után ott járok hogy 40.000ft.
    De ezt az összeget már eléggé sajnálnám rá.
    A lényeg nem a hangerő inkább a hang minőség. Zene és Filmek, játék már nem nagyon van de ha filmre és zenére jó akkor nekem játékra is jó lesz.
    Először egy Logitech kis pár ezer forintos 2.1 et kezdtem el nézegetni. Z313 de elég rossz vélemények vannak Logitech termékekről (hangfalakról) neten. Elromlik füstöl 3. at kell vissza vinni fél év alatt. Aztán rátaláltam a Genius GX set re először a 3000 néztem tetszik, csak amiket olvastam róla, hogy magától kikapcsol zene közben attól kicsit megijedtem. Ekkor elkezdtem nézni 5.1 et Logitech Z506 hosszas fórumozás után megint oda jutottam ki hogy inkább egy jó minőségű 2.1. Akkor rá találtam Logitech Z623 ra ami már THX minősítésű bár 40.000ft fölött van és állítólag magától tönkre megy a pot méter benne 2 év után.
    Teszt olvasgatás után találtam egy új márkát akikről még nem halottam: Edifier utána olvastam elég fiatal kínai gyár (manapság mi az ami nem kínai) és rátaláltam a EDIFIER C2XD set re. Amit olvastam róla az elég meggyőző, bár koránt sincs annyi teszt leírás róluk mint egy Logitech vagy Genius termékről.
    A jelenlegi 6w os teljesítményű kis bögre szett után valószínűleg az összes hatalmas élmény lesz. De mégis mit érdemes vásárolni?

    Genius termékekből is van több féle ahogy néztem. GX1250 GX2000 GX3000
    Ahogy én néztem csak a teljesítményben térnek el.
    Aki otthon van ezekbe, kérem segítsen mert teljesen tanácstalan vagyok.
    Nem feltétlenül szeretném az összes pénzemet elkölteni hangfalra, viszont ha már veszek egyet akkor jót szeretnék. Tavalyi project tévé volt, most kéne hozzá egy normális hangfal is :)

    UI: Annak aki ezt végig olvasta, jár egy virtuális pacsi :C

    Asus P8H67 / Asus GTX 750Ti / Intel I5 2500 / Kingston fury hyper 2x4gb

Új hozzászólás Aktív témák