Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tharkoul

    tag

    Úgy döntöttem, hogy helyspórolás és modernizálás végett esetleg lecserélném a hangfalaimat, mert ez a Genius SP-HF1250B elég szimpatikus lett így elsőre. Kérdéseim a következőek:

    1. Logitech X-230-hoz képest hozna bármi javulást? Nincs konkrétan semmi bajom a jelenlegivel sem, csak azért már nem mai darab. ALC1150 is szép ugrás volt a 887/889 után, hátha ezzel még többet lehetne kihozni belőle.
    2. Jelenlegi rendszer (ugye X-230) két kis hangszórója a monitor két oldalán van, de olvastam, hogy egy-két esetben károsodott a panel attól, hogy ilyen közel voltak a hangfalak. Ezek a nagyobbak lehet már annyira erőteljesek lennének, hogy gondot okozna ilyen távolságból, vagy azért ez elég extrém körülmények mellett jelentene csak problémát?

    Alapvetően nem szoktam üvöltetni a zenét és filmeket, illetve elsősorban csak akkor, ha éppen nem a gép előtt ülök (torna, takarítás, bütykölök a szoba túlvégében), amúgy meg valamivel beszédhangerő felett hallgatok mindent. Lenne bármi hallható változás, vagy annyira elenyésző, hogy nem érdemes áldozni rá?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák