Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ToniSoprano

    addikt

    válasz Grózi #24503 üzenetére

    Ja én is veszek a laptophoz ha azt mondjátok elfogadható a hangja, ennyit megér.
    No tegnap elmentem az OBI-ba, megvettem 4000 ezerért a távirányítós konnektort, egy távirányító 3 konnektort tud kezelni, ennyit is adtak hozzá de ez elég. Elég jó minőségű, úgyhogy, aki ilyet keres annak 4 ezért megéri nagyon. Ilyesmiről beszélünk:[link]

    Végül az egyikre önállóan rákötöttem a Genius hangfalakat, így nem kell hátul ki-be kapcsolni, nem pukkan a hangfal, legalábbis van ami kattanás van a konnektorban hangosabb lehet mint amit a hangfal kiad. Az elég vicces, ahogy kikapcsoláskor lassan elhalkul a hangfal.
    A másik vezérelhető konnektort a rádiónak használt Mini HIFI-re kötöttem, így reggel az ágyból fel tudom kapcsolni a konyhában lévő rádiót amikor ébredezek, mondjuk az pl. kicsit pukkan kikapcsoláskor. (Vicces még, hogy pl. állólámpára is lehet kötni és így távirányíról fel-le kapcsolgatni azokat, a keresztfiam biztos fog ezzel játszani.)

    Nekem az a leghasznosabb dolog, ha elmegyek otthonról, akkor egy kattintással a feleslegesen működő elosztókat áramtalanítani pl. a bedugva hagyott töltők/számítógép/USB hub nem fogyaszt feleslegesen csorgó áramból, meg gondolom kisebb a zárlat esélye. Szóval akit zavar, hogy nem adnak távirányítót a hangfalhoz a ki bekapcsolához ez is elég jó megoldás lehet. Hátrány az, hogy lesz még egy plusz távirányító, de elég kicsi és tetszik benne, hogy midegyik konnektorhoz külön van on és off gomb (nem váltókapcsoló van rajta), és elég nagyok a gombok.

    Mondjuk nem tudom tudja valaki, hogy ez a távirányítós konnektor kikapcsolt állapotban mennyit fogyaszthat mert nincs rá írva, és milyen elven működhet? Amikor bekapcsolom, kikapcsolom van egy éles, határozott kattanás.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák