Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zoluska

    tag

    Most jöttem a Hit Spaceből, hallgatóztam egy kicsit. Adam A7X, Genelec 8030, Dynaudio BM5A MkII, Event 2030 voltak terítéken. Adam F7 sajnos nem volt, így azt nem tudtam kipróbálni. A kiszolgálás első osztályú, a srácok rendesek, segítőkészek. A nyugodt környezet nem mindig volt adott, mert más vevők is próbálgattak ezt-azt, de azért volt idő alaposan összehasonlítani a hangfalakat. Végén vettem észre, hogy több mint egy órát próbálgattam oda-vissza különböző zenéken. :)
    Egyszerre három készüléket kötnek be, majd gombokkal lehet köztük váltogatni, így nagyon jól meg lehet hallani a különbségeket. Első körben az Event nem volt benne. No, és mit cseréltem le rá? A Genelecet. Mindenhol azt mondták a legjobbnak, nekem mégis az tetszett a legkevésbé. A másik nagy csalódás az Adam volt, 7" létére mélyek sehol, az egész laposan, nyomottan szólt. 2-3 szám tetszett rajta, a többinél azt vettem észre, hogy már át sem váltok az Adamre, csak az Event és a Dynaudio közt kapcsolgatok. Az Event pár zenén nagyon tetszett, de némelyik számon nekem úgy tűnt, hogy középtartományban valahol kiemel, kicsit "vödör" hangja van. Az is lehet, hogy csak az én fülemnek volt szokatlan, de ez volt a második legjobb szerintem. Nekem a Dynaudio tetszett a legjobban, az összes zenét élveztem rajta, a komolyzenétől az elektronikusig. A mélyei messze ennek tetszettek a legjobban, méretéhez képest nagyot szól, de nem dübörög. Lehet, hogy a studió hangzás nem az én fülemnek való, vagy csak nem vagyok hozzászokva, mert a sok órányi fórumozás után pont azok nem tetszettek, amiktől a legtöbbet vártam. Végül az tetszett a legjobban, amit számításba sem vettem a hátsó reflexnyílás miatt.
    Egyelőre nem vettem meg, alszok még rá egyet, és talán elmegyek meghallgatni pár hifi hangfalat is. Az üzletet bátran ajánlom mindenkinek, sok meghallgatható hangfal van, és jó a kiszolgálás is. Egy egész napot el tudtam volna lenni. Közben az egyik eladó felajánlotta, hogy hallgassunk meg egy 3 millió Ft-os ATC párt is, de elment az idő, és nem került rá sor. Majd talán legközelebb.

Új hozzászólás Aktív témák