Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ernest.

    tag

    El sem hiszem, megjött az Edifier R1600 a MlázaMarkettől amit dec 1.én rendeltem :D (nekem belefért ennyi idő, h 21000-ért vettem) + nemrég beszereztem egy Xonar DX-et is, h tudjam meghajtani rendesen.

    Bevallom nemrég indultam el az olcsó édes bor felől a száraz minőségi felé a magam 24 évével. Mármint ezt mind átvitt, mind szó szerinti értelembe véve :)

    Elsőre kicsit csalódás volt, mivel a 16nm-es szobámat is alig tölti meg a zene, de gép előtt ülve elegendő. Leszedtem mindenféle losslesst, amit eddig winampal meg youtuberól hallgattam. Ott már kijött a különbség a régi alaplapi hangkártyához és az olcsó 10 éves 5.1-hez képest, viszont mindenképp megszokást igényel, hogy a basszusból meg veszítettem (sosem hallgattam több basszussal, mindig közepesen volt, de valahogy más, h nem az asztal alól nem jön az a +). Tudom, hogy egy idő után megszokja a füle, és a részletekre fogok odafigyelni, nem a hangerőre. Semmiképp sem bántam meg, főleg ennyi pénzért, csak nem éreztem azt a hűha érzést amire számítottam.

    Na meg köszönöm a fórum segítségét, mert különben most egy SW-HF 5.1 6000 tulajdonosa lennék, ami tuti rossz irány lett volna a minőségi zenehallgatás rögös útja felé..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák