Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Manitou

    addikt

    Ma szert tettem egy Artic S361-es 2.1-es csodára a 15-20k-s ligából.

    Eddig egy Logitech Z4-et használtam nagy megelégedéssel. Ez valószínűleg ezután majd a TV-re kötve fog szolgálatot teljesíteni.

    Egy külföldi teszt
    [link]
    Pár nyers paraméter:
    mélynyomó : 40W
    satelitek : 2x18W
    Összesen: 76W

    Érdekes módon azt írták hogy a basszusa lehetne erősebb is, szerintem meg pont a basszussal semmi gond, a magasak azok benne, amik kicsit tompábbak nekem összevetve a Z4-el. Nekem a Z4 magas és közepes hangjai jobban tetszenek. Alacsonyabb hangerőn nekem valahogy nem annyira jön be, de ha feltekerjük akár max közelébe, vagy maxra, akkor sem igazán torzít. És hát azért érződik, hogy van benne kakaó rendesen, igaz majdnem 2x annyi is a névleges teljesítménye, mint a Z4-nek. A Z4-nek 23W a sub, és 2x8,5W a satelit. Méreteiben is eltörpül a sub és a satelitek is az S361-hez képest.
    A távirányítója nem rossz, bár ebben ami igazán zavar, hogy nincs két végállás rajta (min-max) úgy , mint a Z4 távirányítóján., hanem lehet tekerni a vakvilágba mindkét irányban.

    Igazából a TV-hez akartam venni valami hangflat, és közben akadtam rá erre az S361-re, és megtetszett. Gondoltam így egy csapással leváltom a saját hangfalaimat, és a tv is kap egy normálisabbat.

    Most tesztelgettem úgy is, hogy rá van dugva a gépre a Z4 is., quadrofonként beállítva.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák