Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kNG

    senior tag

    Sziasztok!

    2.0-s aktív hangfalpár beszerzésén gondolkodom, mert úgy érzem kinőttem a régi phillips mini-hifi hangzását (fw-p750)...

    A cél az lenne, hogy kiegyensúlyozott legyen a hangkép, szépen, tisztán szóljon, kellő basszussal, a középtartomány ne vesszen el, de ne legyen túl "éles" se, és "lapos" se, a magas pedig legyen kellően magas, de ne "sziszegős"....tehát egy kiegyensúlyozott hangkép...nem akarok EQ-hoz nyúlni, mert az úgyis széttolja a hangzást, nem úgy fog szólni a zene, ahogy a stúdióban megtervezték...ezen kívül néha jó lenne kisebb baráti összejövetelekre "házibulikra" is használni (egy közepes - nagyobb szobát töltsön be hanggal, nem kell hogy a szomszéd is hallja)...

    Láttam itt az ajánlottak között az edifier R1900T-t illetve a Swans D1080MKII-t, tetszett is mindkettő alternatíva, csak sajnos már nem kapható semelyik se, sehol...jelenleg így alternatívaként a microlabben gondolkodok, solo 2c illetve solo 3c-ben...ezekről valakinek tapasztalata? Az említett hangfalak minőségét eléri?

    Asus xonar D1 hajtaná meg őket!
    A keret 20k-tól durván 40k-ig terjedhet, nem cél a pénzszórás, a cél a kiegyensúlyozott, szép hangzás!

    80%-ban zenére, 20%-ban filmre lenne használva! (játékra nem, arra ott a füles, ami sokkal jobban átadja honnan is jön a hang).

    Segítségeteket előre is köszönöm!

    MicroFluentAMP+DAC w. OPA BLUE, TMP Audio Ribbon IC, TMP Audio USB A-B, JDS LABS ATOM AMP + DAC, FiiO e10k, Sennheiser GSX 1000, Sennheiser HD560S, Grado SR 225i, AKG k712 PRO, AKG k371, Audio-Technica AD700X, Sennheiser HD 559, Sennheiser HD600, NO EQ! :)

Új hozzászólás Aktív témák