Hirdetés

2018. október 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Xiaomi Mi Mix Mini, te vagy az?

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Xiaomi Today

A Xiaomi abszolút szupertelefonja, a Mi Mix már így is lenyűgöző, kisebb méretben pedig valószínűleg egyenesen ellenállhatatlan lesz.

Hirdetés

A Xiaomi bemutatta legújabb csúcskészülékét, ami lényegében minden tekintetben hozza az elvárható szintet, ráadásul nemzetközi hálózati kompatibilitás mellett. Majd sikeresen rálicitált magára az egészen formabontó Mi Mix-szel, így nem csoda, hogy a bár kiváló Mi Note 2 lényegesen kevesebb figyelmet kap, mint a különleges kialakítás és limitált példányszám miatt koncepciókészülékként hivatkozott Mix. A bejelentés óta lankadatlan az érdeklődés, amint elérhetővé válik az eszköz, másodpercek alatt kapkodják el a szerencsésebbek. Ki puszta techsznobizmusbólszeretetből, ki pedig azért, hogy szétkapja, vagy megnézze, mennyire bírja a gyűrődést.


(forrás: MyDrivers) [+]

Kétségtelen, hogy a jelenlegi legkorszerűbb hardverrel (Snapdragon 821; 6/256 GB memória) szerelt, extrém ellenálló és prémium kerámiaburkolatba foglalt, kiemelkedő kijelzőaránnyal rendelkező eszköz nem sok kívánni valót hagy maga után. Leszámítva a talán a méreteit. A 6,3 hüvelykes kijelzőhöz képest kétségtelenül tisztességes 158,8 x 81,9 x 7,9 milliméteres dimenziók, és a 209 grammos tömeg azért nem kicsi. Hanem nagy. Ha valakit csak ez tartott vissza az őszinte vágyakozástól és/vagy tényleges vásárlástól (a B20 hiányán kívül), annak van egy jó hírünk.


(forrás: MyDrivers) [+]

A Xiaomi Todayen felbukkant néhány fotó, amin elvileg egy szintén "kávaszegény" készülék látható. A Xiaomi Community állítása szerint 5,5 hüvelykes képátlóval, Nano kódnéven készül az eszköz, ami akár Xiaomi Mi Mix Mini néven is realizálódhat. A hardver szintén masszívnak ígérkezik, viszont a Snapdragon 821-et állítólag csak 4 GB rendszermemória és 64 GB tárhely fogja kísérni. Ennél többet egyelőre sajnos nem tudunk, de az biztos, hogy nem sokan tiltakoznának egy ugyanilyen prémium kivitelű, csúcskategóriás komponensekből felépített, élhető méretű készülék léte ellen.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.