Vonalzóval néztek a ROG Phone 7 körmére

Az adapter, az akku, a tok és a külső ventilátor is lencsevégre került.

Két hét múlva érkezik a ROG Phone 7 és a ROG Phone 7 Ultimate – a pletykák szerint Pro változat legalábbis nem lesz. A csúcskiadásról viszonylag sok információ kiszivárgott: ilyen a 173 x 77 x 10,3 milliméteres és 239 grammos ház, a Snapdragon 8 Gen 2 chip, a 16/512 GB-os RAM/táregység vagy a 32 megapixeles előlapi és 50 + 13 + 8 megapixeles hátlapi szett normál, ultraszéles és makró szerepkörben.

A ROG Phone 7 Ultimate és a sima ROG Phone 7A ROG Phone 7 Ultimate és a sima ROG Phone 7 A ROG Phone 7 Ultimate és a sima ROG Phone 7 (forrás: MySmartPrice / Sporton Lab) [+]

Az Ultimate éppúgy extra kijelzővel érkezhet a hátlapon, mint a ROG Phone 6D ilyen nevű változata, és a MySmartPrice ezt bizonyítani tudja felül balra, hozzájutott ugyanis a Sporton Lab felvételeihez. Jobbra láthatóan hiányzik a kijelző a hátlapról, így nem nehéz kikövetkeztetni, hogy az a sima ROG Phone 7 lehet.

A hátlapi tokokA hátlapi tokok A hátlapi tokok (forrás: MySmartPrice / Sporton Lab) [+]

A két modell kétféle hátlap védőtokot fog kapni, lásd az újabb fotós példákat, közös lehet ugyanakkor a sorozatra jellemző 65 wattos gyorstöltés, a két telefon mellett pedig egyféle adaptert kaptak lencsevégre.

A fali töltőegységA fali töltőegység A fali töltőegység (forrás: MySmartPrice / Sporton Lab) [+]

Jó kérdés, hogy a szintén kamera előtt pózoló AeroActive Cooler külső ventilátor mindkét modell alapkelléke lesz-e, viszont esélyes ugyanazon 6000 mAh-s telep használata.

A telep és a hűtőA telep és a hűtő A telep és a hűtő (forrás: MySmartPrice / Sporton Lab) [+]

Pontosabban két 3000 mAh-s akkumulátoré: a szétválasztott telep a hőelvezetés és a gyorstöltés szempontjából is előnyös lehet, a házban pedig bőven maradt hely efféle kiosztásra. Most már tényleg csak az április 13-ai bemutató van hátra.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

  • Asus ROG Phone 7 Ultimate - a hűvös sárkány

    Idén nincs Pro modell, egyből az Ultimate jön az alapváltozat után, bár nincs sok különbség a két telefon között. Egyáltalán tudja érdemben fejleszteni még gaming telefonját az Asus?

Előzmények

Hirdetés