2019. március 22., péntek

Gyorskeresés

Vezet a Telenor

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Sajtóközlemény

A Telenor a Dow Jones Sustainability Index legjobban teljesítő vállalata

Idén a Pannon tulajdonosa, a Telenor lett a Dow Jones Sustainability Index (DJSI) legjobban teljesítő mobilszolgáltató vállalata. A DJSI a világ 14 vezető mobil kommunikációs cégét rangsorolja, és a Telenor most először végzett az első helyen. A világ 12 országában több mint 34 ezer dolgozót foglalkoztató Telenornak ítélt díj a Pannon fenntarthatósági teljesítményét is elismeri.

Hirdetés

„Nagy örömünkre szolgál, hogy munkánkat ily módon is elismerték. Keményen dolgozunk, hogy működésünk minden területén megvalósítsuk a fenntarthatóságot. A DJSI első helye hosszú távú elkötelezettségünk gyümölcse. Rendkívüli motivációt nyújt ahhoz, hogy valamennyi piacunkon nagyobb szabadsághoz juttassuk az embereket, és segítsünk nekik mindennapi életük során maximálisan kiaknázni a kommunikációs szolgáltatásokban rejlő lehetőségeket” – jelentette ki Jon Fredrik Baksaas, a Telenor elnök-vezérigazgatója.

„A Pannon működésének fő motívuma a fenntarthatóság, vagyis a gazdasági, társadalmi és környezeti szempontok összehangolása, valamint az etikus működés. Az első helyezés a Pannon munkáját is elismeri, alátámasztja, hogy filozófiánk, társadalmi felelősségvállalási tevékenységünk jó alapokon nyugszik” – mondta Ove Fredheim, a Pannon vezérigazgatója.

A Telenor különösen magas pontszámot ért el a társadalmi hozzájárulás terén. A DJSI nagyra értékelte a Telenor folyamatos törekvését a digitális szakadék megszüntetésére és elismerte távközlési szolgáltatásainak pozitív társadalmi hatását.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.