Újabb Lenovo Legion fotók érkeztek

A legfrissebb képeken láthatóvá válik az új hűtési rendszer, és megismerkedhetünk a színváltozatokkal is.

Újabb és újabb szereplők próbálnak a gamer szegmensbe betörni mobilok terén is, és úgy tűnik, a Lenovo mostanra jutott el odáig, hogy előveszi a PC-s vonalon már ismert Legion márkanevét, és bedob egy konkurenst az ASUS-nak, a Xiaominak, a Nubiának, meg persze a kisebbeknek is. A mobillal kapcsolatos pontos bejelentési dátum továbbra sincs, viszont egyre több fotó és hír lát napvilágot, ami azt jelentheti, hogy lassan bemutatásra kész a mobil.

[+]

A legfrissebb információhalom a Pricebaba oldalán keresztül a kínai szabadalmi hivataltól, a CNIPA-ról származik, ahol az újdonság sötétszürke és piros változatban is megmutatta magát, hatalmas Legion logó, három kamera, aktív belső hűtés, 5050 mAh kapacitású akkumulátor és nem utolsó sorban Snapdragon 855 látható, ez utóbbi jó eséllyel 865-re frissül, mire a termék be is mutatkozik.

[+]

Oldalt fizikai csúszkát láthatunk, ez jó eséllyel vagy a csengés/rezgés/néma módot lesz hivatott váltani, vagy valamilyen játékkal kapcsolatos dolgot (pl.: teljesítménymódot) fog állítani. Két darab USB-C port kerül majd rá (egy alul, egy oldalt), ez nyilván a korlátlan, ugyanakkor kényelmes játékélmény egyik záloga lehet.

[+]

Elöl nincs semmiféle kivágás a kijelzőn, a felső káva rejti magában a kamerát, a fontos szenzorokat, meg persze a beszédhangszórót. Az ékszerű vonalvezetés az előlapon is érezhető.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés