2019. március 21., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Újabb képek az Xperia Z3-ról

 • (f)
 • (p)
Írta: | | Forrás: GSMArena

A Sony idei csúcsmodellje megint a kamerák előtt pózolt, így egyre inkább tisztul a kép a készülék formavilágát illetően.

Hirdetés

Újabb képek szivárogtak ki a Sony által hamarosan bemutatásra kerülő zászlóshajóról, az Xperia Z3-ról. Ugyan a képek nem tárják fel a belső felépítést, a készülék formaterve egész jól kivehető rajtuk. Az Xperia Z2-vel ellentétben például jól látszik, hogy teljesen lekerekített oldalakat álmodott meg a Sony, elhagyva a szögletesebb dizájnt, így a tenyérbe még kényelmesebben illeszkedhet a japánok újdonsága. Az előlapról és a hátlapról eddig még nem érkezett használható fotó, a mostani képsorozat viszont legalább utóbbiról elárulja, hogy minden valószínűség szerint üvegből épül majd fel.

Újabb képek az Xperia Z3-ról Újabb képek az Xperia Z3-ról

Ha a második képre rátekintünk, akkor a Z3 jobboldalát láthatjuk, melyen a szokásos bekapcsológomb, a kicsit áttervezett kialakítású dedikált kameragomb, a hangerőszabályzó billentyű, valamint feltehetőleg a microSD foglalat pillantható meg. A Sony újdonsága a szeptemberben megrendezésre kerülő IFA kiállításon mutatkozhat be, és hardveres téren egyelőre úgy tűnik, nem hoz jelentős előrelépést a Z2-höz képest. A pletykák szerint ugyanis Snapdragon 801 lapkakészletet, 3 GB RAM-ot, 5,2 hüvelykes Full HD kijelzőt, valamint 20,7 megapixeles kamerát kap majd a japánok zászlóshajója.

Hirdetés

Előzmények

 • Sony Xperia M2 - egyről a kettőre

  A japán gyártó egy aktuális középkategóriás eszközt is bemutatott, mely szép kijelzővel, kellemes formatervvel és gyors rendszerrel büszkélkedhet.

 • Sony Xperia Z2 - esszencia

  A Sony beleadott apait-anyait, hogy a Z2 kompromisszumoktól mentes csúcsmodell lehessen. Majdnem sikerült is, csak apróságokon múlik a tökéletesség.

 • Sony Xperia Z1 Compact - kis test, nagy lélek

  A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.

 • Sony Xperia L - rutinosan homorít

  Jókora, de mégsem csúcsmodell. A középkategóriára lő a japán gyártó, itt még a TFT kijelzőt is jobban elnézi az ember, pláne ezzel a formatervvel.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.