Újabb iPhone skin jelent meg Pocket PC-re

Korábban már beszámoltunk arról, hogy egy lelkes programozó elkészített egy iPhone skint Pocket PC platformra, mely a háttérképen kívül az iPhone-éhoz hasonló billentyűzárat, valamint scrollozó rutint is tartalmazott.

Hirdetés

Itt kezdődtek a problémák: az Apple egyik ügyvédje írt a készítőnek egy levelet, melyben jogi problémákra hivatkozva felszólította, hogy hagyja abba a fejlesztést és töröljön minden ezzel kapcsolatos dolgot a weblapjáról. A programozó a levelet publikussá tette, ám a fejlesztést sajnálatos módon abbahagyta. Nem sokkal később azonban egy lengyel ügyvéd jelent meg a képben, aki weblapján egy nyílt levélben válaszolt az Apple levelére, sőt, nem sokkal később letölthetővé tette a programot.

Most azonban egy újabb skin jelent meg, az iLaunch, melyből sajnos hiányzik a sokak által legizgalmasabbnak tartott scrollozó rutin. Tulajdonképpen egy gyorsindító ikonokkal ellátott háttérképről, valamint az iPhone-féle billentyűzárról van szó, amiért ráadásul még fizetni is kell - 10 USD-t vagy 9 EUR-t. Érdekes viszont, hogy nem csak Windows Mobile 5.0-n, hanem 2003(SE)-n is fut. A demo verzió egyelőre csak a RapidShare nevű fájlmegosztó rendszerről tölthető le.

Kíváncsian várjuk, hogy ehhez vajon mit fog szólni az Apple.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés