Újabb gigaakksis Galaxy érkezett

Az M32 Indiában debütált, de esélyes, hogy elhagyja a világ második legnagyobb mobilpiacát.

A csúcskategória alatt és a strapabíró vonalat félretéve a Samsung mifelénk a Galaxy A-szériás készülékeket forgalmazza 4G-s vagy 5G-s variációban, de azért egy-egy hazai áruházban is felbukkant már néhány M-sorozatszámú modell, például az M31s. A jellemzően Indiába szánt széria többek között kolosszálisan nagy akkumulátorával hívja fel magára a figyelmet, és az iménti modell folytatása, az M32 megtartotta elődje 6000 mAh-s telepét, amiből jó eséllyel legalább tízórás képernyőidők kihozhatók.


[+]

Az M32 ugyanakkor egy másik Samsung mobilt is megidéz: az A32 4G-s variációjához hasonlóan 6,4"-es és 90 Hz-es Super AMOLED panelt kínál 1080 x 2400 pixelen, csak a nagyobb akku miatt 184 grammról 196 grammra hízott a ház. Közös az előlapi 20 és a hátlapi 64 (főkamera) és 8 megapixeles egység (ultraszéles), az M32 ugyanakkor nem 2-2, hanem 5-5 megapixeles mélység- és makrókamerát társít az utóbbi páros mellé, pontosabban alá, négyzetes elrendezésben.


[+]

A MediaTek Helio G80 SoC is megegyezik nyolc processzormagjával, akárcsak a 4/64 GB-os nyitás 15 ezer rúpiáért, ami a roppant kedvező 60 ezer forintnak felel meg. Más kérdés, hogy amikor az M31s felbukkant, itthon azért ennél kövérebb árazást kapott, az A32 mindenesetre kifejezetten jó alap, amelyre még nagyobb akkumulátorral építkezve kifejezetten kitartó telefont kaparinthatnak meg, akik az újdonságot egyelőre India határain belül beszerzik.

Előzmények

Hirdetés