Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Jövő héten jelenik meg a Poco F7 széria
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hosszú bejegyzésben érvel a Nothing az UFS 2.2 mellett
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati3738
aktív tag
válasz
hunhool1979 #32 üzenetére
Na az mind jó. Most rendeltem OP12 mert alapból OP-s vagyok de sztem a vivo x 100pro a legjobb csak abban nincs B20. Egyelőre az Oppo find x 6 pro nem volt mellényúlás.
-
gretzky77
veterán
Sziasztok van itt valaki akinek van X6 Pro-ja?
-
Várok szép türelmesen, 200k kerettel hogy az x5 mostani árát elérje. Tartok tőle, ez már csak az új évben lesz...
Nagyon szeretnék értelmes szenzorral szerelt "tele"kamerát (azaz ahogy manapság a normál látószöget nevezik), ez sajna ritkább a fehér hollónál#27: óajóédes, akkor erre várhatok
... inkáb kezdjenek el normális áron normálus telefonokat GYÁRTANI. Most olvasom én is: "Having left the German market following similar findings of infringement there, the question remains whether Oppo will also be willing to give up the UK market following this decision rather than facing the prospect of a global FRAND licence rate determined by the English court, which is often considered to be more friendly to patent holders than implementers. " [link]
-
válasz
koboldozat #26 üzenetére
Nem valószínű: [link]
A Nokia beperelte már pár országban az Oppo-t / OnePlus-t, BBK-t...
-
koboldozat
senior tag
Lehet már tudni valamit az európai értékesítésről?
Lesz? Nem lesz? -
-
gattolino
senior tag
válasz
Elit3Zotya #23 üzenetére
Árban is veri 30%-al
-
-
doooo
veterán
válasz
Elit3Zotya #19 üzenetére
Nem is vitatkoztam, csak mondtam.
-
-
doooo
veterán
válasz
Elit3Zotya #9 üzenetére
Nem tetszenek ez az új Vivok... pedig évekig nagyon szépeket adtak ki. X50/X60 Pro-k...
Ez a nem-szimmetrikus, Huawei-re hajazó, mosógép kinézet nem szimpi. -
BoneDragon
veterán
-
T. I.
senior tag
"Find X6 Pro borítékolhatóan drágán indít 6000 jüanon, ami 319 ezer forintnak felel meg"
"amire 40-50% felárat fejben amúgy is rá lehet számolni"
"nem biztos, hogy 5-700 ezerért sorok kígyóznának az X6 Próért a pénztáraknál"319x1,5=480e Ft, ami épp a tavalyi x5pro induló ára a MA! teszt szerint.
Ha akkor irtózatosan drága volt az, most mennyi lenne az újabb változat reális ára? -
-
Segal
veterán
válasz
Elit3Zotya #12 üzenetére
Nálam lassan a legnagyobb kérdés hogy vajon mi jön jövőre? Még több AI, meg jobb erősebb proci végett még bonyolultabb algoritmus vagy jön egy újabb Sony szenzor. Mert eddig azért szinte mindig érkeztek évente új szenzorok (de most a Samsung új 200mpx-s) szenzorát leszámítva semmi sem jött a felsőkategóriában, így én jövőre várnék egy új csúcsszenzort tőlük.
-
válasz
gattolino #10 üzenetére
Lényegében egy cég, de a Vivo volt mindig is a kamerás csúcsszériája a BBK nak.
Zeiss és a v2 isp csak a vivonál van meg.
De ez az x6 pro azért tényleg nagyon szép lett és végre ez is 1" szenzort kapott, és a zoom kamerán is növeltek méretben, ami tuti nagyon jót tesz majd a képeknek.#11stellaz Csak hátlappal tudnak mit kezdeni kb, mert minden más szemből szinte ugyan úgy néz ki.
Ezek legalább akarnak máshogy kinézni, nekem nagyon tetszenek ezek a kamerás megoldások(12s ultra, x90 pro plus,x6 pro) de kinek mi.#6tixem Ezerszer inkább ez, mint a gagyi kamu karcálló gorilla üveg.
-
stellaz
veterán
válasz
Elit3Zotya #9 üzenetére
Amikor a fényképezőre tesznek egy telefont is...
-
gattolino
senior tag
Egyáltalán nem jobb az Oppo, mint a Vivo csúcs. Egyedül zoom-ban talán. De a videó amit egy tesztről küldtem ott úgy ki van égve hogy rossz nézni.
[link] -
-
Segal
veterán
válasz
Elit3Zotya #5 üzenetére
-
tixem
addikt
"A kerámiaburkolatot a folytatás vegán bőr vagy üveg hátlapi textúrára"
Ez aműbőrvegán bőr körülbelül akkora emberisség elleni bűntett, mint az autógyártók filléres fröccsöntött zongoralakk felület mániája lassan 10 éve, amit nem átalkodnak drága autókba is berakni. Félmilliós telefon és ilyen gagyi anyag van ahátlapra nyalva. Szép. Amúgy szimpi, legalább 12 gb ram-mal jön, ha már flagship. Kedves Samsung, lehet jegyzetelni fillérszexuálás helyett. -
Végre elkezdték a szenzor méretet növelni a zoom kamerákban és a szélesben is.
x3/x5 próban is nagyon jó volt, hogy nagyobb volt a szenzor, nem is nagyon van olyan jó azóta sem ultraszélesben mint azok.
Összességében mindig jobb szerintem az x90 pro plus ettől is, de a telefon brutálisan jól néz ki, szokásos Oppo.. -
joey04
titán
nem rossz, de erre az árra +50% és már nem annyira vonzó, pláne ha mókolós úton lehet csak beszerezni.
-
Doki42
őstag
Egy tartós tesztet olvasnék…nem nagyon ismerem.
-
rdt89
addikt
Na ez remek készülék, s ha jól láttam van benne Irda is
-
A kinti áron ez verhetetlen ajánlat így elsőre.
Kérdés a beszerezhetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Van viszont egy kis bökkenő: nem biztos, hogy kapható lesz itthon
- Samsung Galaxy A41 64GB, kártyafüggetlen, 1 év garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Google Pixel 8 Pro 128gb - Újszerű, akár beszámítással
- Google Pixel 8 Pro 256gb - Makulátlan, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro / 1TB / Blue Titanium / Gyári kártyafüggetlen (0182)
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest