Hirdetés
- Ulefone Note 16 Pro - nem mindegy, mennyi
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Ulefone Armor 17 Pro - infragranti
- Samsung Galaxy Z Flip3 5G - csiki-csuki állapot
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- iPhone topik
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- DIGI Mobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
A kinti áron ez verhetetlen ajánlat így elsőre.
Kérdés a beszerezhetőség.
Keresek SATAFIRM S11 hibás SSD-ket.
-
rdt89
addikt
Na ez remek készülék, s ha jól láttam van benne Irda is
[ Szerkesztve ]
-
Doki42
őstag
Egy tartós tesztet olvasnék…nem nagyon ismerem.
Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
joey04
titán
nem rossz, de erre az árra +50% és már nem annyira vonzó, pláne ha mókolós úton lehet csak beszerezni.
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
Elit3Zotya
őstag
Végre elkezdték a szenzor méretet növelni a zoom kamerákban és a szélesben is.
x3/x5 próban is nagyon jó volt, hogy nagyobb volt a szenzor, nem is nagyon van olyan jó azóta sem ultraszélesben mint azok.
Összességében mindig jobb szerintem az x90 pro plus ettől is, de a telefon brutálisan jól néz ki, szokásos Oppo..[ Szerkesztve ]
Oppo Find X6 Pro/Iphone 14 Pro
-
tixem
addikt
"A kerámiaburkolatot a folytatás vegán bőr vagy üveg hátlapi textúrára"
Ez aműbőrvegán bőr körülbelül akkora emberisség elleni bűntett, mint az autógyártók filléres fröccsöntött zongoralakk felület mániája lassan 10 éve, amit nem átalkodnak drága autókba is berakni. Félmilliós telefon és ilyen gagyi anyag van ahátlapra nyalva. Szép. Amúgy szimpi, legalább 12 gb ram-mal jön, ha már flagship. Kedves Samsung, lehet jegyzetelni fillérszexuálás helyett.Galaxy S21 Ultra ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
Segal
veterán
válasz
Elit3Zotya #5 üzenetére
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
gattolino
senior tag
Egyáltalán nem jobb az Oppo, mint a Vivo csúcs. Egyedül zoom-ban talán. De a videó amit egy tesztről küldtem ott úgy ki van égve hogy rossz nézni.
[link]Vivo X90 Pro Plus
-
stellaz
őstag
válasz
Elit3Zotya #9 üzenetére
Amikor a fényképezőre tesznek egy telefont is...
-
Elit3Zotya
őstag
válasz
gattolino #10 üzenetére
Lényegében egy cég, de a Vivo volt mindig is a kamerás csúcsszériája a BBK nak.
Zeiss és a v2 isp csak a vivonál van meg.
De ez az x6 pro azért tényleg nagyon szép lett és végre ez is 1" szenzort kapott, és a zoom kamerán is növeltek méretben, ami tuti nagyon jót tesz majd a képeknek.#11stellaz Csak hátlappal tudnak mit kezdeni kb, mert minden más szemből szinte ugyan úgy néz ki.
Ezek legalább akarnak máshogy kinézni, nekem nagyon tetszenek ezek a kamerás megoldások(12s ultra, x90 pro plus,x6 pro) de kinek mi.#6tixem Ezerszer inkább ez, mint a gagyi kamu karcálló gorilla üveg.
[ Szerkesztve ]
Oppo Find X6 Pro/Iphone 14 Pro
-
Segal
veterán
válasz
Elit3Zotya #12 üzenetére
Nálam lassan a legnagyobb kérdés hogy vajon mi jön jövőre? Még több AI, meg jobb erősebb proci végett még bonyolultabb algoritmus vagy jön egy újabb Sony szenzor. Mert eddig azért szinte mindig érkeztek évente új szenzorok (de most a Samsung új 200mpx-s) szenzorát leszámítva semmi sem jött a felsőkategóriában, így én jövőre várnék egy új csúcsszenzort tőlük.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Elit3Zotya
őstag
-
T. I.
senior tag
"Find X6 Pro borítékolhatóan drágán indít 6000 jüanon, ami 319 ezer forintnak felel meg"
"amire 40-50% felárat fejben amúgy is rá lehet számolni"
"nem biztos, hogy 5-700 ezerért sorok kígyóznának az X6 Próért a pénztáraknál"319x1,5=480e Ft, ami épp a tavalyi x5pro induló ára a MA! teszt szerint.
Ha akkor irtózatosan drága volt az, most mennyi lenne az újabb változat reális ára? -
BoneDragon
veterán
-
doooo
addikt
válasz
Elit3Zotya #9 üzenetére
Nem tetszenek ez az új Vivok... pedig évekig nagyon szépeket adtak ki. X50/X60 Pro-k...
Ez a nem-szimmetrikus, Huawei-re hajazó, mosógép kinézet nem szimpi. -
doooo
addikt
válasz
Elit3Zotya #19 üzenetére
Nem is vitatkoztam, csak mondtam.
-
gattolino
senior tag
-
koboldozat
senior tag
Lehet már tudni valamit az európai értékesítésről?
Lesz? Nem lesz?The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue https://www.flickr.com/photos/99458768@N02/
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
koboldozat #26 üzenetére
Nem valószínű: [link]
A Nokia beperelte már pár országban az Oppo-t / OnePlus-t, BBK-t...
Keresek SATAFIRM S11 hibás SSD-ket.
-
koboldozat
senior tag
De csak egy pár ország mi nem tartózunk bele úgy tudom.
De kár pedig lehetséges jelölt lett volna már a P30 Pro után.
The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue https://www.flickr.com/photos/99458768@N02/
-
Várok szép türelmesen, 200k kerettel hogy az x5 mostani árát elérje. Tartok tőle, ez már csak az új évben lesz...
Nagyon szeretnék értelmes szenzorral szerelt "tele"kamerát (azaz ahogy manapság a normál látószöget nevezik), ez sajna ritkább a fehér hollónál#27: óajóédes, akkor erre várhatok
... inkáb kezdjenek el normális áron normálus telefonokat GYÁRTANI. Most olvasom én is: "Having left the German market following similar findings of infringement there, the question remains whether Oppo will also be willing to give up the UK market following this decision rather than facing the prospect of a global FRAND licence rate determined by the English court, which is often considered to be more friendly to patent holders than implementers. " [link]
[ Szerkesztve ]
Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Van viszont egy kis bökkenő: nem biztos, hogy kapható lesz itthon
- Milyen TV-t vegyek?
- Adobe Photoshop
- Olcsó gamer monitorral támad a Xiaomi
- Spórolós topik
- Ulefone Note 16 Pro - nem mindegy, mennyi
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Robot fűnyírók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: KIFÜ
Város: Budapest
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest