Új szintre emeli a kameracsíkot a Realme

A hatsávos autópálya jobban illik a GT Neo 6 széles lencsecsíkjára.

Lehet, hogy kevesebbet hallat magáról mostanság a Realme, főleg Európában, a GT széria azonban töretlenül fejlődik, és bő fél évvel a GT Neo 5 startja és a Realme GT 3-féle átnevezés után máris közeleg a GT Neo 6 premierje.


(forrás: OnLeaks / MySmartPrice) [+]

Nem idegen a gyártóktól a kamerák hangsúlyozása, a Xiaomi 13 Ultra ennek pedig a szteroidon nevelt variációja, a GT Neo 6 a kiszivárgott renderen pedig olyan, mintha a Pixel 7-féle kameracsíkot szélesítené Xiaomi méretűre. Legyünk őszinték: egy nagyobb és két apró optikával ez a hangsúlyozás feleslegesen magamutogatónak tűnik.


(forrás: OnLeaks / MySmartPrice) [+]

A dizájn viszont nem csak karakteres, hanem árulkodó is: leolvasható az OnLeaks részéről kiszivárgott rendereken a Snapdragon 8 Gen 2-es chip, azaz végre lehet a Realme-nek is egy teljes értékű, idei csúcskészüléke, a Neo 5 / GT3 ugyanis a 8+ Gen 1-gyel kellett beérje. A MySmartPrice szerint a telefon 144 Hz-es OLED panellel, optikailag stabilizált, 50 megapixeles kamerával és 100 wattos töltéssel startol valamikor a harmadik negyedévben, ami júliussal már elkezdődött.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés