2019. február 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Type-C-s fülessel is használható a OnePlus 3/3T

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: OnePlus

Elérhető a legújabb OxygenOS frissítés, ami nem csak a biztonsági szintet frissíti, hanem új hardvertámogatást is hoz.

Hirdetés

A OnePlus szerencsére nem hanyagolja el a korábbi készülékek támogatását sem, a 3/3T egyrészt a jövőben megkapja a Pie rendszert, másrészt pedig folyamatosan adják ki hozzájuk a frissítéseket, most épp az OxygenOS 5.0.7-et. A szoftver a szokásos, apróbb hibajavításokon és a biztonsági szint novemberire ugrásán kívül egy fontos dolgot kapott: támogatja a OnePlus-féle Bullets Type-C headset használatát.


[+]

Korábban ezek az eszközök egyáltalán nem voltak képesek a Type-C-n keresztül fülhallgató felé zenét sugározni, mostanra ez biztosan megváltozott, noha a changelog nem említi, hogy külsős gyártótól származó fülhallgatókkal működik-e.

Előzmények

  • OnePlus 3T - T apó itt van

    A címért elnézést kérünk, a részletes tesztért viszont nem: a OnePlus 3 mellett mutatjuk meg, hogy a 3T extra akkumulátorkapacitása és lóereje mennyivel nyújt többet a nyári modellhez képest.

  • OnePlus 3 - Szentháromság

    Parádés összeszerelés, 6 gigabájt RAM-mal büszkélkedő felszereltség és letisztult, fürge szoftverfelület: a OnePlus az okostelefonok három alappillérét hibátlanul hozza, nem egy rivális árának a feléért.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.