Tuningolt csúcsszettel támad a ZTE kameramobilja

Fényképezőszerű dizájn, csúcshardver és komoly képalkotó szenzorok jellemzik a Nubia Z50S Pro-t.

A ZTE újabb készüléket mutatott be a Qualcomm emelt órajelű csúcsszettjével, de a játékfunkciókra fókuszáló Red Magic-kel ellentétben itt most nem a teljesítményen van a hangsúly, bár azzal sem spóroltak, hanem a kamerákon. A 35 milliméteres lencse mögött egy 50 megapixeles, 1/1,49 hüvelykes főszenzor dolgozik f/1,59-es rekeszértékkel és optikai stabilizálással.

[+]

A ultraszéles látószögű (125°) felvételeket szintén egy 50 megapixeles egység szállítja 13 milliméteres lencse mögül, az autofókusznak köszönhetően pedig makrók készítésére is alkalmas 2,5 centiméteres fókusztávval. Távoli témákhoz pedig az OIS-szel támogatott, 80 milliméteres, 16 megapixeles szenzorral dolgozó teleobjektíves kamerát vethetjük be. Az előlapon ezúttal hagyományos, kijelzőbe lyukadó szelfikamera található 16 megapixeles felbontással.


[+]


[+]

A Snapdragon 8 Gen 2 3,36 GHz-es verziója játékhoz is bőven szolgáltat lóerőt, a 6,78 hüvelykes, 1260 x 2800 pixel felbontású, 10-bites, 120 Hz képfrissítéssel dolgozó AMOLED panel pedig magas érintésérzékenységgel járul hozzá az élményhez, ami 1000 Hz-et jelent egypontos kontakt esetén és 720 Hz-es mintavételezési gyakoriságot többpontos érintés esetén. A megjelenítő támogatja a DC és a PWM fényerővezérlést, a felső élen pedig egy infra vezérlő is helyet kapott.

A Weibo azért tömörített a tesztképeken.
A Weibo azért tömörített a tesztképeken. [+]

Az alapkiszerelés 12 GB LPDDR5x rendszermemóriát és 256 GB belső tárhelyet jelent, a maximális memóriamennyiség pedig 16 GB/1 TB. A Nubia számításai szerint az 5100 mAh-s telepből visszafogott használattal akár 37 órányi üzemidőt is ki lehet préselni, tölteni pedig a mellékelt 80 watt teljesítményű adapterrel érdemes. A Z50S Pro fekete vagy csaubarna (amit ők khakinek hívnak) műbőrkötésben választható 174 ezer forintnak megfelelő jüantól, a fehér verzió pedig nagyjából 5000 ezer forintnyi helyi pénzzel kerül többe megegyező memóriacsomagokkal.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Előzmények

Hirdetés