Transformers ihlette strapamobil a Blackviewtól

Persze nem ez a lényeg, bár nem mutat rosszul, hanem a rengeteg RAM és a levegőminőség szenzor.

A Blackview egészen jó termékeket is össze tud hozni a kategóriában, bár a legutolsó, amivel találkoztunk, már három éves. De akkor teljesen jó volt. A legújabb BV modell is egészen ígéretes, bár a Transformers-es dizájnvonalat annyira nem érezzük, az IP68 és IP69K minősítés (a védettséget 100 bar nyomású, több irányból, ciklikusan fröcskölt forró vízzel ellenőrzik) mindenképpen kedvező egy mindenállónak szánt eszköz esetében. Az alapspecifikáció is korrekt, a BV9700 Pro viszont inkább az extra funkciókkal tűnhet ki.

A MediaTek Helio P70-nel szerelt, 5,85 hüvelykes (1080 x 2280 pixel, IPS) panellel rendelkező készülékbe 6 GB rendszermemóriát, 128 GB belső tárhelyet és egy rakás hasznos szenzort tettek. Van benne pulzus- és vérnyomásmérő, levegőminőség ellenőrzésére szolgáló szenzor, ami a hőmérsékletet, páratartalmat és az illékony szerves vegyületek (TVOC) koncentrációját méri. A 16 és 8 megapixeles Samsung szenzorokból álló hátlapi kamerarendszer mellett pedig elérhető egy speciális külső éjszakai kamera, ami egy Sony IMX291 Starlight Night Vision Super Sensing szenzort jelent és Type-C kábelen csatlakoztatható a készülékhez. A szenzorszigeten elhelyezett frontkamera 16 megapixeles, szintén a Samsungtól.


[+]

Az üzemidőt egy 4380 mAh-s telep biztosítja, ami nem kiemelkedő, cserébe elérhető a vezeték nélküli Qi gyorstöltés. A kábeles töltés tempójáról sajnos nem árultak el információkat. Jack csatlakozó szemmel láthatóan nincs, ami érdekes döntés, látszólag azért elfért volna a masszív készülékházon. A dedikált hardveres kezelőgomb funkciójáról sem sokat tudunk, valószínűleg tetszés szerint konfigurálható. Az Android 9-cel futó BV9700 Pro a bejelentést követően 30% kedvezménnyel lesz megvásárolható, ha előjegyeztetjük IndieGoGo-n, csak éppen azt nem tudjuk, mihez képest 30%-kal olcsóbban. Árat elfelejtettek megadni.

Előzmények

Hirdetés