Tovább terjeszkedik a Vivo

A Vivo idén meg szándékozik duplázni a hivatalos európai jelenlétet, június végére már tíz országban lesznek elérhetők a gyártó készülékei.

A Vivo már a 2018-as labdarúgó világbajnokság hivatalos támogatójaként egyértelművé tette, hogy globális léptékben gondolkodik, kiemelt figyelmet szentelve az európai piacnak. Ukrajnán kívül tavaly óta már hat országban (Egyesült Királyság, Franciaország, Lengyelország, Németország, Olaszország és Spanyolország) érhetők el hivatalosan a Vivo készülékei, az idei célkitűzés pedig ennek a számnak a megduplázása.

Vivo X60 Pro+
Vivo X60 Pro+ [+]

Elsőként Romániában és Csehországban nyitnak, majd Ausztria és Szerbia kerül sorra június végéig. A Vivo a csúcskategóriában is erősíteni szándékozik, a sajtóközlemény szerint Zeiss lencsékkel szerelt modellek is érkeznek, ami kizárásos alapon a Vivo X60 széria lesz, ami Európában egyelőre még egyáltalán nem elérhető. A 2020-as (ami idén lesz) és 2024-es Labdarúgó-Európa-bajnokság hivatalos partnereként komoly marketingkampánnyal támogathatja a gyártó a piacnyitást.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Vivo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés