Most már esélytelen, hogy kiessen a kijelző a BlackBerry KeyONE-ból

A BlackBerry KeyONE volt az első olyan, hagyományos BlackBerry billentyűzettel szerelt készülék, amely már a TCL gyártósorairól gördült le. A szoftvercsomag szintén a kanadai gyártó által fejlesztett, nem ok nélkül nagyra becsült szolgáltatásokat és készségeket tartalmazza, az alapokat viszont már az Android szolgáltatja. A gyártási folyamatba viszont valami hiba csúszhatott, a BlackBerry KeyONE érintőpanele igen könnyen, akár minimális fizikai behatásra is hajlamos volt kimozdulni a helyéről, mindamellett a szalagkábel sértetlensége esetén továbbra is kitűnően funkcionált.


[+]

A Jerry Rig Everything tesztpadjára is egy ilyen készülék került, ahol Zack különösebb erőfeszítés nélkül tudta reprodukálni a felhasználók által egyébként jelentett problémát. Kiderült, hogy lényegében kifelejtettek némi ragasztót a gyártás során. A BlackBerry azonnal reagált a jelenségre, és biztosította a potenciális vásárlókat a probléma azonnali megoldásáról, valamint az érintett készülékek kérdés nélküli cseréjéről.

Zack most ismét a KeyONE-t vetette próbának, amit szimplán az Amazonról rendelt. A látszólag teljesen megegyező készülék ezúttal viszont gond nélkül állta a nyomorgatást. A KeyONE újabb szériái már megerősített, illetve rendesen illesztett és biztosított megjelenítővel kerülnek forgalomba, olyannyira, hogy Zack szánt szándékkal, és megfelelő technológiával sem tudta kiszedni a készülőkből. A ragasztó elvileg ugye hőre enged, viszont olyan stabilan sikerült beszerkeszteni, hogy a panel előbb mondta fel a szolgálatot, minthogy engedte volna magát kiszerelni. Ezzel a lendülettel a szégyenfalról is lekerült. Érdemes megállapítani, hogy a gyártó elismerésre méltóan korrektül és ezek szerint roppant hatékonyan kezelte a problémára.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés