2018. január 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Tényleg dupla kamerát kap az LG G5?

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Gizmobic

A csúcsmobilról az idei MWC kiállításon hullik majd le a lepel, most olyan képek szivárogtak ki, amiken tokban látható.

Az LG G5 a Barcelonában megrendezésre kerülő Mobile World Congress alkalmával mutatkozik majd be, a dél-koreaiak célja, hogy a nagy ellenfél termékétől, a Samsung Galaxy S7-től elvonják a rivaldafényt. Pár dolgot lehet már tudni az LG csúcsmodelljével kapcsolatban, külsőleg azonban főleg csak tippelgetéseket lehetett hallani. A tokgyártók azonban már az eszközök megjelenése előtt felkészülnek a piacra lépésre, ami sokszor képes már előre lebuktatni a kütyüket. Ez történt most is.


[+]

Most a G5-höz fabrikált ellenálló borításról kerültek fel fotók az internetre, ami azért készült, hogy a telefon ütésálló lehessen. A készülék hátuljáról lőtt fotó arról árulkodik, amiről már egyébként többször is szóltak a pletykák, hogy dupla kamerával érkezhet az LG büszkesége, amiből minden bizonnyal az egyik a mélységet méri, a másik pedig a képeket készíti.

A szintén hátul elhelyezkedő bekapcsológomb a V10 után nem kérdés, hogy ujjlenyomat-olvasót is kap (lehet cdak a szenzor lesz itt), ám úgy tűnik, hogy igaznak bizonyulnak azok a szóbeszédek, amik szerint újból oldalra rakja a hangerőszabályzó billentyűket az LG.


[+]

A készülék teteje és alja is jól kivehető, a G5 immár USB Type-C csatlakozót kap, a hangszóró alul kap fontos szerepet, a 3,5 milliméteres jack kimenet azonban nem itt, hanem felül lesz megtalálható, méghozzá az infra és a másodlagos mikrofon társaságában.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hi​r​d​e​t​é​s​

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.