Teljes specifikációval bukott le a Galaxy A15 5G

A Samsung belépő szériájának új generációja 4G-s és 5G-s verzióban is várható Európában, valószínűleg jövő év elején kerül a polcokra.

Az első képek már nyilvánosságra kerültek a Samsung alsó-középkategóriás modelljének új generációjáról, ami letisztult, elegánsabb formatervet mutat a korábban megszokott megjelenéshez képest, ami már önmagában is kellemes, de nyilván nagyobb lelkesedésre ad okot, hogy ha az értesülések nem tévesek, az A15-ös szériával már a belépő szinten elérhetővé válik az AMOLED megjelenítő, amiért cserébe a legfrissebb specifikáció alapján a magasabb képfrissítésről sem kell lemondani.

Az A15 5G-t ezek alapján 6,5 hüvelykes, FHD+ felbontású, 90 Hz-es, jó esetben OLED panellel várhatjuk, 13 megapixeles szelfikamera-cseppel. A készüléket a rendkívül friss Dimensity 6100+ működteti, ami lényegében egy frissített Dimensity 810; ehhez 4 vagy 6 GB rendszermemória társulhat kiszereléstől függően, illetve akár 128 GB belső tárhely is, ami maximum 1 TB-ig bővíthető microSD kártyával.

Fényképezni a hátlapi 50 megapixeles főkamerával érdemes majd, amit egy 5 és egy 2 megapixeles szenzor kísér. Akkumulátorból pedig 5000 mAh kapacitású kerül a fekete vagy kék burkolat alá 25 wattos gyorstöltéssel. A korábbi források 250 eurós árat vetítettek előre, a PassionateGeekz viszont 149 dollárról tud, igaz, azt nem specifikálták, hogy melyik modellről van szó, de mivel a 4G-s verzió Helio G99-cel futott a Geekbenchnél, feltételezzük, hogy valóban az 5G-sről van szó és már szintén Android 14-gyel várható.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés