Hirdetés

2017. október 19., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Fotók bukkantak fel a HTC 10 burkolatáról

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GSMArena

Újabb képek láttak napvilágot, amik a tajvani gyártó legújabb csúcsmodelljének burkolatáról készültek. Most már csak a hivatalos bejelentést kell megvárni.

Azután, hogy mind a Samsung (Galaxy S7 párosa), mind pedig az LG (G5) bemutatta már aktuális zászlóshajóját, a szakma a HTC bejelentését várja, ami április 12-én esedékes. A tajvaniak nem kapkodták el a készülék piacra dobását, nem az MWC-t választották a hivatalos leleplezésre, ami lehet, hogy végül jó döntés lesz, mert egyre nagyobb az érdeklődés a minden bizonnyal HTC 10 néven forgalomba kerülő termék körül.


[+]

Kevés titka van már a mobilnak, főleg úgy, hogy most újabb képek láttak róla napvilágot, melyeken szinte tökéletesen látszik a hátlap, valamint annak belseje és alja is.


[+]

Nem kétséges, hogy a friss csúcsmodell nagyon jól néz ki, a lecsiszolt sarkok és a kicsit domború kialakítás kényelmes fogást és elegánst megjelenést feltételez. Felülre kerül a 3,5 milliméteres jack kimenet, alulra pedig az USB Type-C csatlakozó (ez persze még nincs megerősítve).


[+]

Az eddigi pletykák szerint a HTC 10 elején 5,1 hüvelykes, QHD felbontású Super LCD5 panel tündököl majd (még az AMOLED sincs teljesen kizárva), belsejében Snapdragon 820 chipsetet, 4 GB RAM-ot illetve 3000 mAh kapacitású akkumulátort találunk, a hátuljára pedig 12 megapixeles UlraPixel kamera kerül.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.