Sony Ericsson Kurara részletek

Hirdetés

A Sony Ericsson Satio kisebbik testvérének szánt Kurara alacsonyabb felbontású kamerát és kisebb fizikai méretű kijelzőt kapott ugyan, ám ennek ellenére is sokkal fejlettebbnek tűnik, mint elődje. Eldar Murtazin, a Mobile-Review főszerkesztője nemrég számos részletet árult el a nála vendégeskedő Kurara prototípussal kapcsolatban, így mára egyértelművé vált, hogy ARM Cortex-A8 processzort, PowerVR grafikus gyorsítót, 256 MB RAM-ot, Series 60 Touch kezelőfelületet kapott, valamint a 720p felbontású HD videók rögzítése és lejátszása sem maradt ki a repertoárból. A várhatóan február második felében érkező jövevény ára 500 euró körül alakulhat majd, mely kissé soknak tűnik ugyan, de az UX kezelőfelület és az egyszerű dizájn még így is sikeressé teheti.

Azóta történt

Előzmények

  • Sony Ericsson Kurara: HD és Symbian

    A japán-svéd gyártó hamarosan bejelentésre kerülő HD videók rögzítésére is alkalmas készüléke végre felhagy a FastPort csatlakozó használatával.

  • Megnyílik a Sony Ericsson UX platform

    A japán-svéd gyártó Timescape és Mediascape megoldása hamarosan fejlesztők számára is elérhető lesz Android és Symbian alapú mobilokon egyaránt.

  • Sony Ericsson Kurara kémfotók

    A japán-svéd gyártó hamarosan újabb Series 60 Touch alapú készüléket dob piacra.

  • Videón a Sony Ericsson Susan

    Egyelőre az sem elképzelhetetlen, hogy Android alapokon nyugszik majd a japán-svéd gyártó 5 megapixeles kamerával szerelt ajánlata.

Hirdetés