Sony Ericsson K810i: frissült a csúcsmodell

Hirdetés

Ahogy sejteni lehetett, ma rengeteg új Sony Ericsson mutatkozott be. Az egyik legnagyobb tudású modell a K810i, amely az eddigi Cyber-Shot K800i felfrissített, némiképp átdolgozott változata.
Az újdonság végre egy olyan Sony Ericsson, amely első ránézésre megkülönböztethető a többi japán-svéd készüléktől, hiszen kör alakú gombokat pakoltak rá a tervezők. A hátlapon levő kamera 3,2 megapixeles, elődjáhez hasonlóan Xenon vakut és autofókuszt is kapott.


Kerek gombokkal hoz egyediséget a piacra

 

Újdonság a képminőséget javító funkció, amely a Bestpic technológiával kiegészülve a gyártó reményei szerint tovább javíthatja az elkészült fotók minőségét kisebb-nagyobb automatikus, szoftveres beavatkozásokkal. A készülékből nem hiányzik a 3G, a 2.0-s Bluetooth, illetve a memóriabővíthetőség sem, amely gyárilag egy 128 megabájtos M2 kártya képében materializálódik. A belső kapacitás 64 megabájtos.


Cyber-Shot, és erre minden jogalapja megvan

 

Amiről viszont egyelőre még csak igen szűkszavúan nyilatkozott a gyártó, az a videófelvétel, ugyanis megint az a helyzet, hogy nincs konkrétan specifikált felbontás, csak annyit lehet tudni, hogy szoftveres képstabilizátor van a telefonban, de hogy ez csupán 176x144 pixelhez, vagy már a nagyobb, CIF felbontáshoz használható, az egyelőre rejtély. Bár gyanús, mert ha megnövelték volna a pixelszámot, arról nem hallgatnának.
Az extrák között találunk még USB 2.0 képességet, teljes értékű web-browsert és RSS olvasót is. A 104x46x17 mm méretű (5mm-rel vékonyabb az elődnél) újdonság a gyári adatok szerint akár 400 óra készenlétre képes.
A K810i az év második felében kerül majd csak a boltokba, előreláthatólag 400 eurós kezdőáron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés