Sajtóképen a vörös Nexus 5

Hirdetés

A Nokia 5110 több mint másfél évtizede indította útjára a cserélhető burkolatú készülékek lavináját, melyekhez a szivárvány minden árnyalatában készültek elő- és hátlapok. A színpompás készülékek korát később felváltotta az okostelefonok elegáns fekete, fehér és fémesen szürke világa, melyek a karcsúsítási őrület jegyében legtöbbször fixen egybeépített házban érkeztek. Néhány éve azonban a Nokia újra visszatért a színekhez, majd a Lumia sorozatában a cserélhető héjakhoz is, melyet számos más gyártó, többek között az Apple is követett az iPhone 5c premierjével.

Manapság egyedül a Google Nexus sorozata tűnik unalmasan szürkének, ám @evleaks már korábban elárulta, hogy ez is megváltozni látszik. A Nexus 5 féltucat színes változatairól korábban már több fotó is árulkodott, most pedig egy hivatalos vagy legalábbis annak tűnő sajtókép is megerősítette a vörös kiadás létezését. Az új variáns premierjének időpontja továbbra is kérdéses, de valószínűleg már nem kell sokáig várni a premierjére.

Azóta történt

Előzmények

  • Képeken a vörös Nexus 5

    Az Android 4.4 KitKat referenciamodell fekete és fehér kiadása mellett számos további színvariáció érkezésére lehet számítani.

  • Nexus 5 – hat új színben

    Összesen nyolc különböző árnyalatban válhat elérhetővé a Google öthüvelykes Full HD kijelzővel szerelt referenciamobilja.

  • Google Nexus 5 - Android csokoládéba mártva

    A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.

Hirdetés