Roppant fejlett a Vivo fantáziája

A leválasztható és áthelyezhető kameramodul se volt semmi, de a készülékből kirepülő drónkamera már tényleg elég egzotikus.

A Vivo sosem volt szívbajos, ha új technológiákról volt szó. A gyártó nevéhez fűződik az első QHD felbontású panel, a kijelzőbe integrált ujjlenyomat-olvasó vagy a készülékházból kiemelkedő kamerarendszer. A legújabb ötlet pedig a készülékből kirepülő drónkamera. A tényleges megvalósításig azért nem állnánk fél lábon, de koncepciónak azért mindenképpen érdekes.


[+]

A Vivo tavaly nyújtotta be a szabadalmat a Szellemi Tulajdon Világszervezeténél, amit most publikáltak. Ezek szerint a gyártó valahogy szeretne belepasszírozni egy kvadkoptert a készülékházba. A kiegészítő saját akkumulátorral, két kamerával és infraérzékelőkkel felszerelve nagyjából olyan, mint mondjuk az Air Pix, csak értelemszerűen sokkal kisebbnek kell lennie, hogy beleférjen a készülékházba, ahol köztudottan már eleve nagy a zsúfoltság. Az ötlet amúgy nem feltétlenül rossz, de egyelőre még a leválasztható és áthelyezhető kameramodul is reálisabban hangzik.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Vivo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés