Prémium kiadást kapott az LG V35 ThinQ

A mobilgyártók előszeretettel rukkolnak elő limitált darabszámú, és / vagy a luxuskategóriába sorolható készülékekkel, különkiadásokkal. Az LG sem maradhat ki a jóból: a V30 után a Snapdragon 845-tel szerelt, egy darab bevágást sem használó V35 ThinQ is megkapta az LG Signature Edition átkeresztelésű, limitált variánst, amelyből összesen 300 darabot lehet majd kosárba helyezni Dél-Koreában. A specifikáció nem nagyon változott: adott a 6"-es, QHD+ felbontású POLED kijelző, a 3300 mAh-s telep, a két 16 megapixeles hátlapi és a 8 megapixeles előlapi kamera, valamint az IP68-as védelem.

A második LG Signature Edition okostelefon, a Beoplay H9i fejhallgatóval
A második LG Signature Edition okostelefon, a Beoplay H9i fejhallgatóval (forrás: LG Korea) [+]

A különkiadás 6 GB RAM-ot és 256 GB-os, bővíthető tárhelyet kínál. A hátlapot viszont nem üveg borítja, hanem cirkon kerámiaréteg védi, amely jobban ellenáll a karcoknak. A Bang & Olufsen logóval és a fent látható, Beoplay H9i fejhallgatóval megtoldott, LG Signature Edition feliratozású különlegesség augusztus 13-ától lesz elérhető a gyártó anyaországában, fehér és fekete kivitelben, nem kevesebb, mint kétmillió wonos áron. Ez nagyjából félmillió forintnak felel meg, igaz, Beoplay H9i önmagában nagyjából 150 ezer forintba kerül.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • LG G7 ThinQ - kép, hang és gondolat

    A korábban megszokottakhoz képest kicsit csúszva, de minden szükséges újítással érkezett meg a dél-koreaiak új csúcsmodellje. A kijelző és a hangminőség kiemelkedő.

  • Megérkezett az LG V35 ThinQ

    A tavalyi V30 frissített hardverű változata, illetve lényegében egy OLED kijelzős, notch nélküli G7. Nem lesz olcsó!

  • LG V30 - vezércsel

    A dél-koreai gyártó rendkívül szűkre vette a kávákat a hathüvelykes P-OLED kijelző körül, megmaradtak a kiváló zenei képességek és elvileg a készülékház is elég strapabíró.

Hirdetés