A Redmi Note 13 Pro 5G-ből készül a Poco X6 5G

Egyre több megerősítésnek hála körvonalazódik, hogy melyik Redmi mobilokat nevezi át a Poco X6-os szériához a Xiaomi.

Két új Poco várható a jövő év elején a Xiaomi műhelyéből, ezek a Poco X6 és Poco X6 Pro. A thaiföldi NBTC engedélyei nyomán úgy tűnik, igazak voltak azok a pletykák, amik a Redmi K70E nemzetközi változataként hivatkoztak a Poco X6 Pro mobilra. A Geekbench pedig arról rántotta le a leplet, hogy az alap Poco X6-os melyik modellből készülhet. 23122PCD1G modellszám alatt futott tesztkört egy még be nem jelentett Xiaomi mobil, az adott modellszámra pedig a MIUI és a GSMA IMEI adatbázisa is Poco X6 5G-ként hivatkozik. A Geekbench adataiból kiderül az is, hogy 12 GB RAM és 4 nanométeres Qualcomm Snapdragon 7s Gen 2-es lapkakészlet dolgozik a Poco X6-ban, ami megegyezik a fenti képen látható és az egyelőre csak Kínában elérhető Redmi Note 13 Pro 5G-vel.

A Poco X6 5G eredményei a Geekbench teszten
A Poco X6 5G eredményei a Geekbench teszten (forrás: GSMArena) [+]

Így pedig a Poco X6 kapcsán többet is megtudhatunk. A készülékház 161,2 x 74,3 x 8 milliméter és 187 gramm körül mozoghat, a beépített OLED kijelző 6,67 hüvelykes lehet 120 Hz-es frissítéssel és 1220 x 2712 pixeles felbontással. A telefon Android 13-mal kerülhet piacra, adott lesz benne a kijelzőbe épített ujjlenyomat-leolvasó, a sztereó hangszórók, az infravörös port és a 67 wattos gyorstöltés. Kamerát cserélhetnek a Xiaominál, de ha marad a Redmi Note 13 Pro szettje, akkor 200 megapixeles főkamera dolgozik majd a Pocóban is, mellette egy 8 megapixeles ultraszélessel és egy 2 megapixeles makróval.

Vannak pletykák, melyek szerint a Poco X6-ból lesz egy 4G/LTE változat is az 5G-s modell mellett, egyelőre ennek létezéséről vagy arról, hogy melyik Redmi átcímkézése lesz, nincs bővebb információ.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés