PadFone Infinity – Snapdragon 800 processzorral

Az okostelefonok piacára való sikertelen betörési kísérletek után sem adta fel az ASUS, ezért úgy döntött, hogy taktikát vált és komoly változtatásokat eszközölt termékpalettáján. Az elmúlt négy évben a hangsúly egyértelműen a táblagépekre került, melyek között léteznek billentyűzet segítéségével laptoppá alakítható csúcsmodellek, és filléres héthüvelykes ajánlatok egyaránt. Emellett persze továbbra is gyárt okostelefonokat az ASUS, ám a PadFone sorozat egyedisége az opcionálisan elérhető külső kabátban rejlik, mely segítéségével az eszköz méretes táblagéppé változtatható. A februárban bemutatott Snapdragon 600 processzor köré épülő PadFone Infinity után a pletykák szerint rövidesen egy Snapdragon 800-alapú megoldás is piacra kerül, mely a processzorcserétől eltekintve csak minimális ráncfelvarrást jelent.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

  • ASUS MeMO Pad HD 7 - a hetes jelent

    A tajvani gyártó megint táblagéppel támad, amit a nagyon gyors és szép kezelőfelület, hosszú üzemidő és igazán kedvező ár jellemez.

  • ASUS MeMO Pad FHD 10 - full atom

    A tajvani gyártó újabb táblagéppel örvendezteti meg a leendő felhasználókat, hiszen nem csak árazásban, de tudásban, kijelzőben és sebességben is jól szerepel.

  • ASUS Fonepad - kívül-belül atom

    A tajvani gyártó újabb, Atom belsővel szerelt érdekességgel kápráztatja el a közönséget, de az eddigi phablet kifejezést is teljesen átértelmezi.

  • MWC2013: videón a Padfone Infinity

    Megnéztük, mire képes működés közben az ASUS méregdrága újdonsága, mely hardveresen és szoftveresen is előremutató tulajdonságokkal rendelkezik.

Hirdetés