Pad SE néven jön a következő Redmi táblagép

Snapdragon 680 hajtja majd, 11 hüvelykes kijelzőt és 6 GB RAM-ot kap. A neve viszont Redmi Pad 2 helyett Pad SE lesz.

Az elmúlt időszakban egyre-másra tűntek fel kisebb pletykák egy hamarosan bemutatkozó új Redmi táblagépről, melyet logikusan Redmi Pad 2 néven emlegettek a hírek forrásai. Most renderképek cáfolják meg a nevet, állítólag Redmi Pad SE-ként kerül bemutatásra és piacra az új eszköz. A névválasztás logikus abból a szempontból, hogy a Redmi Pad olcsóbb és kisebb teljesítményű alternatívája lehet az új tablet, lévén az első Redmi Padban használt MediaTek Helio G99-es SoC-t a Qualcomm Snapdragon 680-ra cserélték a tervezőmérnökök a Redmi Pad SE-hez. Ha a szintetikus teljesítménytesztek eredményeit nézzük, akkor a Helio G99 rendre 20-25%-kal jobb eredményeket hoz, mint a Snapdragon 680.

Képek a Redmi Pad SE-rőlKépek a Redmi Pad SE-rőlKépek a Redmi Pad SE-rőlKépek a Redmi Pad SE-rőlKépek a Redmi Pad SE-ről Képek a Redmi Pad SE-ről [+]

A fotók forrása, a Kimovil és a Xiaomiui pár információt is megosztott a tabletről. Ezek között szerepel a 11 hüvelykes IPS LCD kijelző felbontása, ami 1920 x 1200 pixel és frissítése, ami 90 Hz. Az alapmodell Kínában 4 GB memóriával és 64 GB tárhellyel startolhat, de készül 6/128 GB-os kiszerelés ebből az eszközből is. Marad a négy hangszóró, így a sztereó hangzás és a Dolby Atmos támogatás a tabletben, a hátlapon pedig egy 8 megapixeles kamera felel majd a fotókért és videókért. A Xiaomi állítólag még ebben a hónapban piacra tervezi dobni az új Redmi táblagépet Kínában és a képek forrása állítja, ősszel érkeznek a globális forgalmazásba szánt modellek is. A kérdés már csak az árazás.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés