Országszerte ingyenessé tette szervizfutár-szolgáltatását a Smart Clinic (x)

A Smart Clinic márciustól határozatlan ideig ingyenessé tette szervizfutár-szolgáltatását az ország egész területén, a koronavírus miatt kialakult helyzetre való tekintettel. Nem ők az egyetlenek, pár napja a Huawei és a Samsung is bejelentette, hogy kiterjesztik termékeikhez kapcsolódó szervizszolgáltatásokat és háztól-házig szállítást vállalnak a szervizeléshez. A lényeg ugyanaz: az ügyfeleknek a szervizelési szolgáltatások igénybevételéhez nem kell elhagyniuk az otthonukat.

Az új szolgáltatás mögött persze koncepció is található, a futárok maszkban, kesztyűben szállítják a készülékeket, amelyeket fertőtlenítenek is, hogy a szervizes kollégák is biztonságban legyenek. Magát a szervizt amúgy február óta kétóránként fertőtlenítik, különös tekintettel a szervizelés során használt eszközökre.

Tisztában vagyunk a küldetésünkkel, emiatt mindent elkövetünk annak érdekében, hogy ezekben a nehéz napokban is segítsük működtetni a digitális kapcsolattartást az emberek között.” – vallja Szabó Gábor, a Smart Clinic ügyvezetője.

A fővárosban a cég úgynevezett Expressz futár szolgáltatást kínál, amelynek segítségével az ügyfelek egy munkanapon belül visszakaphatják a javított készüléküket. A szolgáltatás a 15 000 forintot meghaladó javítások esetén ingyenes, az eszközök 100 000 forintig vannak biztosítva, ennél nagyobb értékhatárnál a felhasználóknak viszont fizetniük kell. Az országos futár viszont minden esetben ingyenes, az átfutási idő ennél a szolgáltatásnál 3-4 munkanap.

További részleteket ide kattintva olvashatók.

Előzmények