Hirdetés

Oldalsó ujjlenyomat-olvasót kaphat a következő 6-os Nokia

Régóta lehet hallani az érkezéséről, de egész eddig nem jutott el a konkrétumokig a helyzet: talán majd most.

Hirdetés

Bő fél éve lehet hallani a Nokia 6.3 vagy 6.4 érkezéséről, de végül 2020 úgy telt el, hogy nem frissült a középkategóriás, 6-ös széria. Most viszont ismét előkerült a téma, a Voice osztotta meg az OnLeaks platformján a fotókat az újdonságról. Szerintük a kijelző 6,45 hüvelykesre nő és sík felületű marad, és a csepp alakú notch sem fog megváltozni a generációváltással. 165 x 77 x 9,2 milliméter körüli dimenziókat várunk, a hátlapon pedig négy darab hátlapi kamera és dupla ledes villanó látható.


[+]

Hátulról oldalra, a bekapcsológombba kerülhet az ujjlenyomat-olvasó, és láthatóan nem marad el a 3,5 milliméteres jack csatlakozó sem a telefon tetejéről. A hangerőszabályzók a jobb oldalra kerülhetnek, bal oldalon egy dedikált Google Assistant gombbal találkozhat majd a felhasználó.


[+]

Egyelőre még nem tudjuk, hogy mikor érkezik a mobil, és azt sem, hogy a lassan féléves specifikációmorzsákból (Snapdragon 67X vagy 730, 3/64 GB memóriacsomag, 24 megapixeles főkamera, 12 megapixeles ultraszéles, 2-2 megapixeles makró és mélységszenzor) mennyi valósul meg, mindenesetre a 250 euró, azaz 90 ezer forint körüli ár nem csak az előzetesekből, hanem az eddig ismert árakból is kikövetkeztethető.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Hirdetés