Olcsóbb árversenybe nevez a OnePlus Ace Racing

Holnap érkezik és többek között a kijelzőn spórol.

A OnePlus Ace tulajdonképpen a Realme GT Neo3 átirata, ami a remek specifikációt elnézve nem baj, hiszen 2500 jüanért, azaz mintegy 138 ezer forintért megvan a 120 Hz-es FHD AMOLED panel, a villámgyors Dimensity 8100-Max 5G chip, az 50 megapixeles, optikailag stabilizált főkamera 8 megapixeles ultraszéles és 2 megapixeles makró segéddel, valamint a 4500 mAh-s, 150 watton hipertölthető telep.

A OnePlus Ace áprilisból

Még a hátlapi három optika és balra a sávos kivitel is hasonlít a két elvileg egymástól független márka terméke esetében, és épp ez a versenysáv az, ami hiányzik a OnePlus Ace Racing kiadás hátlapjáról, amely variál a lencsékkel is, és a 64 megapixelesre váltó főkamera eséllyel elhagyja a hardveres stabilizálást. Elég furcsa amúgy a kihasználatlan lencsehely a jobb alsó sarokban, de hát a 10 Pro sem feltétlenül esztétikában nyer.

A OnePlus Ace Racing hivatalos posztereiA OnePlus Ace Racing hivatalos poszterei A OnePlus Ace Racing hivatalos poszterei (forrás: Weibo) [+]

A Racing a túloldalon is variál: az AMOLED panelt IPS váltja, és így a képernyőből jobb oldalra költözik az ujjlenyomat-olvasó, alul pedig visszatér a jack-kimenet. Az akkumulátorról még nem esett be pletyka a holnapi, kínai bemutató előtt, de lehet, hogy 5000 mAh-ra és alacsonyabb töltéssebességre vált az új Ace (akárcsak a GT Neo3 másik kiadása), és a 2000 jüanon, azaz 110 ezer forinton kedvezőbb árat már a OnePlus alelnöke elhintette.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés