Olcsó középkategóriás mini az Egyesült Államokból

A Miami székhelyű, amerikai Blu Products az egyik legnagyobb amerikai gyártó a független telefonok piacán. Általában költséghatékony, de jó felszereltségű telefonokkal próbálkoznak, amilyen a szeptemberben bemutatott Blu Life One X2 friss, mini változata is. A készülék úgy mini, ahogy mostanában szokás, tehát a Full HD megjelenítő 5 hüvelykes, a ház aránylag kis méretű, 142 x 69,6 x 8,7 milliméteres.


[+]

A fém testbe Snapdragon 430-as lapka került, amihez kellemes 4 GB rendszermemória és 64 GB belső tárhely jár, amit további 64 GB-al egészíthetünk ki, microSD kártyát bepakolva. A kamerákat a Sony szállította, a hátlapi 13 megapixeles, PD-autofókusszal ellátott modult az IMX258-as sorozatból, míg az előlapra dedikált LED villanóval ellátott, 8 megapixeles szelfikamera került. Az ujjlenyomat-olvasó szintén az előlapon, a kijelző alatt kapott helyet.


[+]

Az üzemidőt 3000 mAh-s lítium-polimer telep biztosítja, míg a rendszer Android 6.0-s alapokon nyugszik. Sajnos a B20-as LTE hálózatot nem támogatja a Cat.6-os LTE modem (nyilván az USA-ban nem fogják hiányolni), ezzel együtt a kétkártyás készülék kedvezményes, 129 dolláros vételára még mindig elég jó ajánlatnak tűnik, de a normál, 179 dolláros, tehát nagyjából 51 ezer forintos összeg sem vészes.

  • Kapcsolódó cégek:
  • BLU

Azóta történt

  • Az LG beperelte a BLU-t

    A dél-koreaiak adatkommunikációs szabadalmak megsértéséért indítottak pert az amerikai gyártó ellen.

  • Bemutatkozott a BLU S1

    Természetesen ezúttal is az amerikai piacon próbál szerencsét a cég, most egy alsó-középkategóriás okostelefont mutattak be.

  • BLU Z3 Music - egyszer használatos

    Az amerikai gyártó rengeteg nyomógombos modellel rendelkezik, mi most a zenei képességekre kihegyezett Z3 Musicot vettük vizsgálat alá.

Előzmények

Hirdetés