2018. június 18., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Olcsó középkategóriás mini az Egyesült Államokból

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Amazon

A Blu bemutatta a Life One X2 mini változatát, ami még mindig 5 hüvelyes kijelzőt rejt, de aránylag kompakt és igen kedvező az ára.

Hirdetés

A Miami székhelyű, amerikai Blu Products az egyik legnagyobb amerikai gyártó a független telefonok piacán. Általában költséghatékony, de jó felszereltségű telefonokkal próbálkoznak, amilyen a szeptemberben bemutatott Blu Life One X2 friss, mini változata is. A készülék úgy mini, ahogy mostanában szokás, tehát a Full HD megjelenítő 5 hüvelykes, a ház aránylag kis méretű, 142 x 69,6 x 8,7 milliméteres.


[+]

A fém testbe Snapdragon 430-as lapka került, amihez kellemes 4 GB rendszermemória és 64 GB belső tárhely jár, amit további 64 GB-al egészíthetünk ki, microSD kártyát bepakolva. A kamerákat a Sony szállította, a hátlapi 13 megapixeles, PD-autofókusszal ellátott modult az IMX258-as sorozatból, míg az előlapra dedikált LED villanóval ellátott, 8 megapixeles szelfikamera került. Az ujjlenyomat-olvasó szintén az előlapon, a kijelző alatt kapott helyet.


[+]

Az üzemidőt 3000 mAh-s lítium-polimer telep biztosítja, míg a rendszer Android 6.0-s alapokon nyugszik. Sajnos a B20-as LTE hálózatot nem támogatja a Cat.6-os LTE modem (nyilván az USA-ban nem fogják hiányolni), ezzel együtt a kétkártyás készülék kedvezményes, 129 dolláros vételára még mindig elég jó ajánlatnak tűnik, de a normál, 179 dolláros, tehát nagyjából 51 ezer forintos összeg sem vészes.

Azóta történt

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.