Snapdragon 652-vel is felbukkant a LeEco Le 2

Pozitív volt a verdiktünk a LeEco (akkor még LeTV) Le 1s kapcsán: a gyönyörű fémházba öltöztetett, 5,5 hüvelykes, Full HD-s masina fürgén működött a Helio X10-es SoC-nek, a 3 gigabájt RAM-nak és a gyors, 32 gigabájtos belső tárolónak köszönhetően, inkább a kamera és az üzemidő frontján akadt hiányérzetünk. A LeEco gőzerővel készül a folytatásra, és épp a minap bukkant fel a Le 2 a GFX Bench adatbázisában, tízmagos, Helio X20-as SoC-vel.

A mi tetszésünket is elnyerte tavaly a LeEco Le 1s. Ütős lehet a folytatás
A mi tetszésünket is elnyerte tavaly a LeEco Le 1s. Ütős lehet a folytatás [+]

Érkezhet ugyanakkor egy qualcommos variáns is, az AnTuTu ugyanis közzétett egy képernyőképet weibós oldalán, amely a nyolcmagos Snapdragon 652-es SoC-t nevezi meg minden lóerő felelősének. A négy Cortex-A72-es és négy Cortex A53-as magot, illetve az Ardeno 510-es IGP-t használó chipset meglehetősen jól muzsikált a Samsung Galaxy A9-ben, persze az egészen más árkategória. A Le 2, avagy a Le X526 várhatóan Full HD-s kijelzővel, 8 és 16 megapixeles kamerával, 3 gigabájt RAM-mal és 32 gigabájtos belső tárolóval érkezik, alighanem még a tavasz első felében.

Azóta történt

  • Április 20-án érkezhet a LeEco Le 2

    Sajtóeseményt tart a fenti napon a LeEco, ahol várhatóan a Le 1s folytatása lesz a főszereplő. A feltörekvő vállalat alelnöke egy kamerafotót is közzétett.

Előzmények

  • Hamarosan érkezik a „LeEco Le 2”?

    A LeEco (korábbi LeTV) mindössze második éve van jelen az okostelefon piacon, máris népes tábor várja a tavaly Le 1 és Le 1s folytatását, amelynek állítólagos fotói most kiszivárogtak.

  • MWC 2016: A LeEco ugródeszkának használná Amerikát

    Megszólaltattuk az idehaza a mobiltelefonjairól ismert LeEco (korábbi LeTV) közösségi médiaigazgatóját, Will Parkot.

  • LeTV Le 1s - LeTeszteltük

    A telített kelet-ázsiai piacon is sikerült emlékezeteset alkotnia a mobilvilág egyik legújabb szereplőjének, bár a Le Supermobilok még nem állnak teljesen készen a határok átlépésére.

Hirdetés