Hirdetés

Régi-új LG a láthatáron

Hozzájutott a MySmartPrice az egy ideje emlegetett, hivatalosan viszont még nem létező LG Q9 renderképéhez, aminek nem is a szenzorsziget az érdekessége, hanem az, hogy a készülék külseje lényegében megegyezik az augusztusban már elstartolt G7 Fittel.


Az LG G7 Fit augusztusból [+]

Az egy meglehetősen zavarba ejtő darab volt, hiszen akkor friss, 8.1-es Androidot futtatott, 3.1-es USB-C porttal rendelkezett és a 6,1"-es QHD+ panelbe lógó szenzorsziget is 2018-ról árulkodott. Nem úgy a 4 GB RAM és a 32/64 GB-os tároló mellé társított Snapdragon 821, ami két és fél éves SoC, és valószínűleg találtak belőle a koreaiak egy adagot valamelyik raktár vagy pince takarításakor.

Az állítólagos LG Q9
Az állítólagos LG Q9 (forrás: MySmartPrice)

Ha valóban a Q9 van a fenti képen, akkor a Snapdragon 660 SoC jelentheti a legfőbb eltérést hardverben, bár egy korábbi infómorzsa a G7 Fitnél nagyobb, 3550 mAh-s telepet vetített előre. A RAM és tárhely kombináció megegyezhet a fent leírtakkal, a képátló úgyszintén, értelemszerűen. Az ujjlenyomat-olvasó hátul kaphat helyet. A MySmartPrice szerint nem lehet messze a bejelentés, amikor kiderül, mennyire hiteles a második, ismerős renderkép.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • Nem kizárt, hogy lesz egy LG Q9 is

    Egy informátor szolgáltatott némi specifikációt egy állítólagos LG Q9 kapcsán, ami még idén befuthat.

  • IFA 2018: csúcstelefon Android One rendszerrel az LG-től

    Ahogyan az várható volt, az LG bővítette felsőkategóriás kínálatát, a G7 One azonban nem csak szoftveresen tér el a G7 ThinQ-tól.

  • Két új LG G7-variáns jön

    Az egyikhez Android One rendszert és Snapdragon 835 rendszerchipet társítanak, a másik pedig régebbi alapokra épül, viszont Quad DAC-os és várhatóan olcsóbb is lesz.

  • Bemutatkozott az LG Q8 (2018)

    Az LG Q sorozata a csúcsmodellek szerényebb árfekvésű variánsai, kis késleltetéssel hozzánk is eljutott a Q8, most pedig itt az idei modell, ami viszont egy középkategóriás, önálló készüléknek tűnik.

Hirdetés