Olcsó 18:9-es Panasonic mobil érkezett

A Panasonic errefelé háztartási, szórakoztatóelektronikai és fényképészeti eszközeiről ismert. Hűséges olvasóink persze tudhatják, a márka errefelé is képviselte magát hagyományos mobiljaival (mondjuk a VS3-mal) és az okostelefónia sem ismeretlen terep (az Elugát öt éve teszteltük, Android 2.3.5-tel).

Panasonic Eluga
A Panasonic Eluga 2012-ből [+]

Nos, a széria él és virul, csak nem Magyarország a célközönsége: ezúttal India részesül a Panasonic Eluga L7-ből, ami 6500 rúpiás árával (25 ezer forint) kiváltképpen olcsó a 18:9 arányú okostelefonok között. Mivel az L7 képátlója így is megállt 5,45"-nél, elképzelhető, hogy a minimális oldalsó, bár határozottabb alsó-felső kávával megáldott mobilt egy kézzel és fogásváltás nélkül is kényelmesen használni lehet. A képernyő 720 x 1440 pixeles.

A Panasonic Eluga L7 egész mutatósra és meglehetősen hosszúkásra sikeredett
A Panasonic Eluga L7 egész mutatósra és meglehetősen hosszúkásra sikeredett (forrás: GSM Arena)

Az L7 lelke a négymagos MediaTek MT6737H, 1,3 GHz-en ketyegő Cortex-A53 magokkal. RAM-ból 2 GB, tárolóból pedig 16 GB jár, az utóbbi microSD kártyával bővíthető, aminek a foglalatja nem takarja el a dupla nanoSIM hely egyikét sem. Az L7 elő- és hátlapjára is 8 megapixeles kamera került, igaz, autofókuszt és LED villanót csak az utóbbi kapott. A hátlapon érdemes keresni az ujjlenyomat-olvasót és a multimédiás hangszórót is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés