Note9: augusztus 9, New York

A pletykák igaznak bizonyultak: a szokásos időszaknál hetekkel korábban, augusztus 9-én lehull a lepel a Samsung Galaxy Note széria aktuális darabjáról. Bár a Note9 nevet a Samsung konkrétan nem említi meg, túl sok kétséget nem hagy afelől, hogy a Note8 folytatása érkezik, a számozásra pedig, ha más nem, a dátum célozhat.

A kedvcsináló videó főszereplője az S Pen, amelyet igencsak közelről meg lehet tekinteni, és már meg is indultak a tippek, mire célozhat a gyártó, kiváltképp a gombra helyezett hangsúllyal. Tollba épített biometrikus szenzorra? Új kezelési lehetőségekre? Tollba mondásra? Az biztosnak tűnik, hogy a Note9 megörökli Galaxy S9 formáját illetve hardveres felszereltségének java részét, a pletykák pedig nagyobb telepet és gyorsabb vezetékmentes töltést ígérnek. A bemutató helyszíne a New York-i Barclays Center lesz.

Azóta történt

  • Távirányító lehet az S Penből

    Bluetooth eszközként is funkcionálhat a karrierje legnagyobb fejlődésén áteső stylus, ami augusztus elején, a Samsung Galaxy Note9-cel együtt mutatkozik be.

  • Videón a Note9 és doboza

    Nem sok titka maradt az augusztus 9-én debütáló Samsung phabletnek, amely az első mobil lehet Bixby 2.0-val. Ezt tévék és okoshangszórók követhetik.

Előzmények

Hirdetés