Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra

  • (f)
  • (p)
Írta: szentkuti11 | 2018-02-08 16:00 | Forrás: Mobilarena

Lezárult a béta program, az érintett készülék felhasználóinak egy része már meg is kapta a véglegesnek mondható rendszert.

A nap, amire Galaxy S8 és S8+ felhasználók régóta várnak, elérkezett: megindult a hivatalos, végleges Oreo frissítés a mobilokra. Először a béta program teszterei kapták meg az új Android verzióra épülő firmware-t, majd a német régiós (DBT) modellekre érkezett meg először a modellfüggően G950XXU1CRAP vagy G955XXU1CRAP verziószámú frissítés. Remélhetőleg az utolsó négy betű jelentése semmilyen szempontból nem fog passzolni a frissítés minőségéhez. 487 megabájtos egyébként a bétáról véglegesre ugró frissítés, ebben benne van a 2018 februári biztonsági csomag is.


[+]

A felhasználók természetesen nem csak a Oreót, hanem a Samsung Experience UX legfrissebb, 9-es verzióját is megkapják a frissítéssel. Ha valaki régiótrükközés nélkül szeretné telepíteni az Oreót, néhány napot, esetleg hetet várnia kell majd, viszont érdemes lehet néha ellenőrizni a beállításokon belül a manuális frissítés fület, hátha csak a telefon nem értesített még arról, hogy készen áll Nougatról Oreóra váltani.