Lesz vagy nem lesz szenzorsarok a Mi Mix 2S-en?

Miközben nap nem múlik el notchos hír nélkül (és hamarosan indulnak a notchos tesztelések), a Vivo Apex megmutatta, hogyan lehet minden előlapi elemet betüremkedés nélkül kigyomlálni, a Mi Mix 2S állítólagos renderképe pedig azt, hogy a szelfikamera a jobb felső sarokban jóval kevésbé zavaró a megjelenített tartalmak szempontjából, mint a középre belógó szenzorsziget.

Vajon a Mi Mix 2S van a képen, avagy elődmodelljével bosszantja a Xiaomi a rajongókat? Vajon a Mi Mix 2S van a képen, avagy elődmodelljével bosszantja a Xiaomi a rajongókat?
Vajon a Mi Mix 2S van a képen, avagy elődmodelljével bosszantja a Xiaomi a rajongókat? (forrás: Xiaomi) [+]

Csakhogy ez nem jelenti azt, hogy a végleges modell is így fog kinézni, ennek cáfolatára is érkeztek ugyanis hírek és fejtegetések, és különben is: három oldalt kávamentesített és notchmentes kivitelével nem lehetett a Mi Mix 2 formájába belekötni. Noha a fenti, hivatalosan publikált poszterek arra engednek következtetni, hogy a 2S marad elődje dizájnelvénél, érdemes tudni, hogy a Xiaomi számos előzetesében éppen az elődmodellekkel próbálta csigázni az érdeklődést, tehát nincs garancia rá, hogy a képeken biztosan az utódjuk van.

A Xiaomi friss előzetese a Mi Mix 2-höz
A Xiaomi friss előzetese a Mi Mix 2-höz (forrás: Xiaomi) [+]

A gyártó közzétett fotókat például egy múltidéző prospektusról is, úgyhogy lehet, hogy a Mi Mix 2S, végleges formájában csak a március 27-ei bemutató napján fog kamerák elé lépni. Akárhogy is lesz, a Xiaomi jó előjelekkel várhatja az eseményt: a megnyúlt kijelzős, Snapdragon 636-os Redmi Note 5 kezdőkészletét Kínában ugyanis percek alatt lerabolták. Az Indiában Redmi Note 5 Pro néven futó masina Európába is el fog látogatni, természetesen B20-as LTE-vel, 32 GB-os tárolóval 230, 64-essel pedig 270 euróért Roland Quandt információi szerint. A időpont és az itteni készlet ugyanakkor erősen függhet az ázsiai érdeklődéstől, ami igencsak nagy.

Előzmények

  • Vezetékmentes töltéssel érkezik a Mi Mix 2S

    A kiszivárgott, rossz minőségű videókon megcsodálható az apró és az eddigieknél sokkal praktikusabban elhelyezett notch, a vezetékmentes töltést pedig maga a Xiaomi pletykálta el.

  • MWC 2018: Kezünkben a Redmi Note 5 (Pro)

    Az Indiában Pro utótaggal elstartolt, Snapdragon 636-os készülék Barcelonába csak Redmi Note 5 néven érkezett, és könnyű összekeverni a Redmi 5 Plusszal, amit Indiában Redmi Note 5-nek hívnak. Mi van?

  • SD845-tel futott a Xiaomi Mi Mix 2s

    Elvileg a Xiaomi Mi Mix 2 új modellje próbálta ki az AnTuTu legfrissebb verzióját, ami kimagasló pontszámot eredményezett.

  • Xiaomi Mi Mix 2 - funkcionális művészet

    Philippe Starck visszaült a tervezőasztalhoz, és sokkal jobb csúcstelefont rajzolt, mint tavaly: a lenyűgözően szép Mi Mix 2 átlagméretűre fogyott és jó irányba tereli a kávamentes trendeket.

Hirdetés