Lenyűgöző koncepciókészüléket mutatott be a LeEco

Hirdetés

A LeEco idei csúcskészüléke ezidáig az áprilisban bemutatott LeMax 2 volt, de már nyár elején felröppentek a hírek, hogy a gyártó még az idén túllicitálhatja magát. Nem valószínű, hogy a most bemutatott koncepció nem hogy idén, de a jelenlegi trendeket és technológiai lehetőségeket figyelembe véve záros határidőn belül megvalósulhat, mindenesetre igen ígéretes irányvonalat vázol.


[+]

A közreadott képek alapján a LeEco egy merőben új, valóban káprázatos és előremutató dizájnt céloz meg. A készülék maga tulajdonképpen egy hatalmas 4K felbontású kijelző egy minden eddiginél vékonyabb fém házba integrálva. Annak ellenére, hogy a készülék exrém vékony(nak tűnik), a hátlapra kétkamerás, LED villanóval kiegészített rendszert terveztek, az alsó élre pedig sztereó(nak látszó) hangszórót a C típusú USB csatlakozó két oldalán. A specigikáció is high-end, a Qualcomm csúcslapkájának nemsokára érkező legújabb változatát vizionálják a futurisztikus eszközbe. A Snapdragon 821 mellé természetesen minimum4 GB RAM-ot is valószínűsíthetünk, ha nem többet. Ez a hardveres felszereltség egyébként többször előkerült, mint a LeEco következő csúcskészülékének komponensei.


[+]

Az előlap gyakorlatilag maga a kijelző, keret sehol, az apró multimédiás hangszóró és az előlapi kamera lényegében a megjelenítő hasznos tartományában találhatók, következésképpen egy keveset mindenképpen kitakarnak a tartalomból. Ettől és attól a ténytől függetlenül, hogy a koncepció megvalósulása a közeljövőben most még elég valószínűtlennek tűnik, a LeEco formaterve és elképzelése igazán grandiózusnak, mindamellett talán gyönyörűnek is mondható. Plusz, nem teljesen esélytelen, hogy a LeEco akár képes is lehet kivitelezni, de legalábbis valami nagyon hasonló kialakításra azért számíthatunk.


[+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • LeEco

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés