Középkategóriás LG-trió mutatkozott be

Minden valószínűség szerint az MWC lesz a hely, ahol először találkozhatunk majd a dél-koreai vállalat középkategóriás újdonságaival, mindenesetre már most bemutatták, mikről is lesz szó: a Q60, a K50 és a K40 érkezik. Kezdjünk az elsővel, ami egyben a legtöbbet ígérő modell is: 6,26 hüvelykes HD+ (720 x 1520 pixel) felbontású, noccsos IPS kijelzőt, továbbá 3 GB RAM-ot és 64 GB-os, bővíthető tárolót kapott.

A Q60 (balra) és a K50 (jobbra) a két komolyabb modell A Q60 (balra) és a K50 (jobbra) a két komolyabb modell
A Q60 (balra) és a K50 (jobbra) a két komolyabb modell [+]

Hátlapi, hármas kamerarendszere egy 16 megapixeles főkamerából, egy 2 megapixeles mélységszenzorból és egy 5 megapixeles, ultra széles látószögű lencséből áll, előre 13 megapixeles kamerát tettek. A beépített akkumulátor 3500 mAh kapacitású.

A K40 egy foghíjasabb modell, de ez is lesz a legolcsóbb
A K40 egy foghíjasabb modell, de ez is lesz a legolcsóbb [+]

A K50 is ugyanilyen panellel, akkumulátorral és szelfikamerával büszkélkedhet, de csak 3/32 GB-os a tárolója, és nincs jelen hátul az ultraszéles látószög, normál 13 + 2 megapixeles megoldásról beszélünk. A K40 lesz a széria legolcsóbb tagja, 5,7 hüvelykes, 720 x 1440 pixeles panellel, notch nékül, 2/32 GB-os tárolópárossal. Hátra 16 megapixeles szimpla kamerát tettek, elöl pedig egy 8 megapixeles darab néz vissza a felhasználóra, ledes vaku társaságában. Kisebb az akkumulátora is, 3000 mAh-s.


[+]

Mindhárom modellről elmondható, a DTS:X 3D Sorround támogatása fülhallgatóval, dedikált Google Segéd gomb, továbbá némi MIL-STD 810G szerinti strapabíróság. Rendszerchip kapcsán csak annyit említenek, hogy nyolcmagos, 2 GHz-es megoldásról beszélünk mindegyik eszköz esetén. Árakról és elérhetőségekről csak a hamarosan induló MWC-n várhatunk hivatalos információkat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • LG Q6 - hosszú(kás) az út

    Az LG a középkategóriában is bevetette a megnövelt képarányt, a csúcskategóriát idéző kivitelt és az arcfelismerő rendszert, ami, be kell látnunk, igen tetszetős készüléket eredményezett, noha a hardver egészen középszerű.

  • LG X power2 - kitartásban az erő

    Az LG középkategóriás akkubajnoka idén sem okoz csalódást, nagyon összeszedett és további, meglepő érdemekkel bíró készülék lett.

  • LG K10 (2017) - mindenki belefér

    Az ötvenezer forintos árkategóriában próbálkozik az 5,3 hüvelykes, ujjlenyomat-olvasótól megfosztott mobil, és bár a konkurencia erős, a dél-koreai gyártó terméke megállja a helyét.

Hirdetés