Honor 9 Lite bukkant fel

A HiSilicon Kirin 659 a Huawei idei kedvenc középkategóriás lapkája, az év második felében több kütyübe is ezt tették, és jó eséllyel ezt kapja a Honor 9 Lite is, ami a TENAA adatbázisában már teljes adatlappal szerepelt. 5,65 hüvelykes, 18:9-es, Full HD+ felbontású IPS kijelző, Android 8.0 Oreo rendszer, 3/32 GB-os, illetve 4/64 GB-os tároló, verziótól függően.


[+]

Hátlapján ujjlenyomat-olvasó figyel, egyébként pedig négy kamerát kapott, a szelfik és a hátlapi fotók egyaránt 13 + 2 megapixeles kombóval készülnek el, utóbbi értelemszerűen csak segédkezik, például mélységinformációkkal a bokeh-effekthez. Legfeljebb 1080p-s videókat fog rögzíteni a kütyü. 7,6 milliméteres vékonysága mellé 2900 Mah kapacitású akkumulátor fért, szinte biztosan lesz microSD-hely és 3,5 milliméteres jack is. Elérhetőségről és árról egyelőre még nincs információ.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

  • Honor 9 - fény-másolat

    A Honor 9 tulajdonképpen egy Huawei P10, csak csillogós felülettel és alacsonyabb árcédulával. Generációsan ugyanakkor idén kevés dolog változott. Marad vajon az ár/érték trófea is?

  • Honor 8 - tisztelet a kivitelnek

    A lehengerlően szép Honor 8 pont azt kínálja, amit a Huawei P9, csak olcsóbban, ez pedig remek hardvert, dupla hátlapi kamerát és rogyásig telepakolt szoftvert jelent.

Hirdetés