Exynosszal szerelt változat is várható a Galaxy J7 (2016)-ból

A Galaxy J7 idei kiadásáról a GFXBench már korábban is árulkodott, ám akkor még Qualcomm Snapdragon 615 rendszerchipről, Adreno 405-ös IGP-ről és 3GB RAM-ról szóltak a hírek. A legutóbbi információk szerint (amik szintén benchmark szoftverek adatbázisain keresztül váltak hozzáférhetővé) azonban lesz Exynosszal szerelt változat is, egész konkrétan egy Exynos 7870 várható bele nyolcmagos, 1,7 GHz-es Cortex-A53 processzorral és Mali-T830 grafikai egységgel, de csak 2 gigabájt RAM-mal.

Exynos-szal szerelt változat is várható a Galaxy J7 (2016)-ból
[+]

Az Exynos 7870 a tavalyi 7580 utódja lesz, egyáltalán nem számíthatunk rossz chipre tehát, viszont a kijelző felbontása is csökken (Full HD-ről 720p-re), és a RAM visszafogása sem jelent túl jót, kivéve persze akkor, ha az árban ez jelentős előnyt jelent majd neki. A Galaxy J7 (2016) benchmarkjai Android 6.0.1 Marshmallow alatt futottak le, így jó eséllyel a debütálás is ezzel a szoftververzióval várható a nem túl távoli jövőben.

Azóta történt

Előzmények

  • Már az új Galaxy J7 is letudta a GFXBenchet

    Még nem jelent meg ugyan a Samsung középkategóriás phabletje, a népszerű tesztprogram szinte mindent elárult a várható specifikációkról.

  • Samsung Galaxy J7 - arany-os

    A J-család legnagyobb és egyben legerősebb tagja Exynos és Snapdragon chipsettel is forgalomba került, két SIM-et kezel, 13 megapixeles kamerával rendelkezik, és mindemellett egész jó az üzemideje.

Hirdetés