Éjszakai kameramódot kap a Mi 8 és a Mix 2S

Körülbelül két hete mutatkozott be a Xiaomi Mi Mix 3, a gyártó új, slider ékköve, ami több téren hozott érdemi újdonságot, ám hátlapi kamerák terén nem sokat változott közvetlen elődjéhez és a Mi 8-hoz képest, az elsődleges modul ugyanúgy egy 12 megapixeles (Sony IMX363) dual-pixel autofókusszal és f/1,8-as fényértékkel, a második modul pedig szintén egy 12 megapixeles egység, 2x-es zoommal, f/2,4-es apertúrával. Az újdonság tehát leginkább szoftveres, az éjszakai portrémód debütált az új mobillal.


Hamarosan érkezhet frissítés a Mi 8-akra [+]

Jó hír a Mi Mix 2S és Mi 8 tulajdonosok számára, hogy frissítéssel nekik is lehetőség nyílik jobb minőségű esti fotók készítésére, a MIUI friss verziójának zárt bétája (ami jelenleg Kínában fut) már éles, jó eséllyel hamarosan érkezik a nemzetközi, végleges változat is.

Előzmények

  • Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi

    A középkategóriában magától értetődően szórja az ajánlott modelleket a Xiaomi, de vajon tud-e vonzó maradni a Mi 8 úgy, hogy a valódi kompaktságát elvesztette?

  • Odapakol a Xiaomi Mi 8 és a Mi 8 SE

    A nyolcadik évfordulós, grandiózus eseményen a jubiláló, szenzorszigetes csúcskészülék mellett befutott egy középkategóriás ajánlat, a Mi Band 3 és a MIUI 10 is.

Hirdetés