Egy HTC mobilra is befutott az Android Pie

Még mindig van egy bő hónapjuk a gyártóknak, hogy az Android Oreo tavalyi, nyögvenyelős startját lepipálják, és manapság annyi közel vegytiszta, Android One rendszerű készülék van piacon, hogy erre reális az esély. Az első HTC, amely Android 9 Pie-ra frissül, ugyanennek a szériának a tagja: nekünk kifejezetten tetszett a középkategóriás U11 Life, ami Android Oreóval startolt el.


[+]

Egy Twitter-bejegyzés szerint Európában megindult a pités frissítés közzététele, meglepő módon októberi biztonsági hibajavító csomaggal, persze egy sor Android 9-es újdonság mellett. A csomag 720,3 megabájtot nyom, és mint mindig, a közzététel fokozatos, azaz nem minden készülék kapja meg egy időben. Közben persze piacra került az U12 Life és ugyebár az U12+ is. Remélhetőleg hamarosan ők is megkapják a 9-es főverziót.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

  • HTC U12 Life - élettelen

    A HTC U12 Life a frissebb hardver ellenére is lényegesen szerényebb, mint a U11 Life, sokkal kevésbé hasonlít a csúcsmodellre, cserébe stabil és igen csinos eszköz. Viszont semmi emlékezeteset nem tud felmutatni.

  • HTC U11 Life - életrevaló

    A HTC U11 sorozat középkategóriás modellje az Android One program keretében tiszta rendszert és legalább két éves terméktámogatást garantál, de az Edge Sense - szorongatós funkciók sem maradtak ki.

Hirdetés